Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard için DM.Counselor Arıyoruz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Unlive, 02 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Valla ben Korax in gereksiz staff aldiğini düşünseydim onu kırmadan yapıcı bir şekilde söylerdim.
Oda bana bişey demezdi ama ben ona hahah senin bu yaptiğina gülerim desem banada sinirlenirdi.

Bende bundan bahsediyorum zaten.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Coming Soon
Mesaj tarihi:
said:
chrisvassel, 02 Eylül 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
mirc language olarak türkçemizin güzel harfi "I" harfini "1" yapmasak? (sadece araya ekleyim dedim)

kişiye özel davranamam , o anda içimden oyle geldi öyle dedim..30 dakika boyunca acaba bunu yazsammı yazmasammı diye düşünülesi bir olayım yoktur..

Sorry ama HvKK daki en berbat internet makinasına oturmuşum. Normal olarak win2k daki font ayalarında sorun oluştuğunda klavyeden yazdığın 'I' lar 1 olabiliryor. Tabii buna dikkat etmedim. Şimdi ki yazımı başka bir net makinesinde yazıyorum umarım yazım düzgün çıkar.

Saygılar...
Mesaj tarihi:
'Ne o 400 kisilik shard mi acacaksiniz, hem nerden bulacaksin sen bu nitelikte adam, cok komik, eheuehe' deyince elestiri olmuyor, bir baltaya sap olamamis birinin milletin actigi/acacagi servera camur atmaya calisarak eglenmesi ve kendini tatmin etmesi oluyor. Haddinizi bilin ve seviyeyi dusurmeyin lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
haddimi felan aşmıyorum ben sadece komik birşey olsun diye oyle bir cümle kurdum arkadaşlar direk aşırı gocundu ve büyüttüler..

hangi baltalara saplar oldugumuda bilen bilir diğerlerinin bilmesine gerek yok..;)[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Mesaj tarihi:
Senin komedi anlayisin bircok insanin terbiye/komedi anlayisina ve benim modluk anlayisima uymuyor gordugun gibi, bir daha bu tip 'komiklikler' yapacagin zaman iki kere dusunursen seviniriz.

Konudaki butun mesajlarin silindigi gibi, benzer mesajlari tekrar attiginda yine silinecek, israr edersen de gun gelecek bolumden uzaklastirilacaksin. Uyarmadi deme sonra.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
Mod'luk olarak adlandırılan kavram "Alan Ağalığı" ise o başka tabi :)[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Daha öncede sildiğiniz mesajlardan birinde belirtildiği gibi bben kimsenin serbetine gitmek zorunda değilim..benim bir uslübum var ve paticik forumlarında konuşma özgürlüğü varsa (ki var -sizin bölüm kurallarınızda varmı yüksek saygınıza uyarmı orasını bılemem ama-) ben küfür,hakaret,aşağılma,dalga geçme olmadığı sürece istediğim gibi konusurum..

gocunan gocunur orası beni alakadar etmez..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
chrisvassel, 02 Eylül 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
ben küfür,hakaret,aşağılma,dalga geçme olmadığı sürece istediğim gibi konusurum..
Attigin ve silinen ilk mesajda bunlar var zaten, durup dururken silmis degilim. Alan 'Agaligimdan' sikayetin varsa adminlere basvurmakta ozgursun, aklinda olsun. Daha fazla uzatmana gerek yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
said:
chrisvassel, 02 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
Mod'luk olarak adlandırılan kavram "Alan Ağalığı" ise o başka tabi :)

Saygısızlık... Üzgünüm dostum ama artık senin için yapılacak bir şey kalmamış. Bu forumları kullanıyorsan, bir hizmetten yararlanıyorsun demektir. Bu hizmeti verenlere saygı göstermektense, ' evet hatalıyım ' demek bu kadar zoruna gidiyorsa bilmiyorum senin forum anlayışını. Bazı yazıların uyumlu ama bazıları belki sana göre normal ama bunca insana göre anormal geliyorsa bu işte mutlaka bir yanlış vardır.

Saygılar...
Mesaj tarihi:
Hatalı değilim..Konuşma özgürlüğüm var..Kimseyede saygısızlık yapmadım..Kötü eleştiriler herzaman büyütülür zaten:)

neyse kolay gelsin uzatmıyorum[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Bir dahaki saygisizliginda ne kadar ozgur oldugunu goreceksin. Elestiri yapacaksan adam gibi yapmakta ozgursun, kimsenin yapmaya calistigi faydali ise comak sokmaya, dalga gecmeye, asagilamaya hakkin yok, bir onceki mesajinda kendi agzinla dedigin gibi. Senin ozgurluk anlayisin anarsizm ise, ya da yazdiginin yazinin ne icerdiginin farkinda olamiyorsan bizim yapabilecegimiz birsey yok moderate etmek (ve israr ettiginde men etmek) disinda, kendini gelistirmen gerekiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
yahu iyiki "çok komik geldi" ve "400 kişimi düşünüyorsun?" diye mesaj attık bu kadar büyütüleceğine dünyada inanmazdım :)

peki peki birdaha pohpohlayıcı "baba büyüksün","çok güzel server","bende geliyorum" tarzı post'lar atarım herkes mutlu olur :)[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Benden sana bir ufak hatırlatma ve bir ufak tavsiye

a) Düşünme özgürlüğün var ama düşündüğünü yazma özgürlüğün yok.
b) Bu bölümde yazı yazmak istiyorsan buranın moderatörleri ile polemiğe girmeyeceksin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
said:
Unlive, 02 Eylül 2004 18:17 tarihinde demiş ki:

b) Bu bölümde yazı yazmak istiyorsan buranın moderatörleri ile polemiğe girmeyeceksin.

neden? onlarda benim gibi insan..üstünlüklerimi var?[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Var ki benim diğer accountla yazmamı engellediler.
Aklını başına topla burda allah çok.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
said:
Elvenpath, 02 Eylül 2004 18:19 tarihinde demiş ki:
e moderator..

wauw

*!gözleri ışıldar*[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Zamaninda bes topicten ikisine kavga cikarici, kalan ucune de anlamli/anlamsiz sirf imzalari gozuksun diye post atarak serverlarini duyurmaya calisan iki arkadas vardi burada, bir tanesi yuzsuz cikti 6 aydir basimizdan gitmedi, biz de biraktik artik ikinci accountu ile yazsin diye. O da boyle hala kendini hakli gorur, objektif dusunme yetisinden yoksundur, senin yaptigin gibi, iyi anlasirsiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
yahu ne diyeyim büyüksünüz..

neyse moderatör efendim..birdaha saygısı yüksek bölümünüze uğramamaya çalışırım..umarım affedebilirsiniz..

sizi yüksek saygıdaki yazarlarınızla başbaşa bırakıyorum

*!kafası yere değene kadar selam verir*

[sildigim mesajlardaki tartismalari devam ettirmeyin, abuk subuk kavgalar da cikarmayin yok yere -bag][signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Baggio tarafından 02 Eylül 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
chrisvassel, 02 Eylül 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
said:
Unlive, 02 Eylül 2004 18:17 tarihinde demiş ki:

b) Bu bölümde yazı yazmak istiyorsan buranın moderatörleri ile polemiğe girmeyeceksin.

neden? onlarda benim gibi insan..üstünlüklerimi var?

Bu konu tartışılmaz. Onlar bir insan olabilir. Sana burada bu hizmeti veren sistemin yöneticisi. Sistemin kurmuş olduğu düzenin dengeleyicileri. Sistemin dengesini bozanları ayırmak ve sistemi yenden dengeye getirmek onların görevi. Bu forumdan yararlanıyorsan bu sistemde çalışanlara saygı göstermek zorundasın. Saygıda herşey karşılıklıdır. Saygı görmek istiyorsan saygı göstermen gerekir.

Saygılar...
  • Yeni Oluştur...