Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Merhabalar arkadaşlar. Büyük bir projede görev alacak,Role Playing'in ne olduğu hakkında bilgisi olan ve oynarken hem kendisinin hemde diğer kullanıcıların zevk alabileceği bir ortamda Role yapabilecek,dürüst,işine ve iş arkadaşlarına saygılı insanlar arıyoruz. 8 adet DM ve 15 Adet Counselor Alınacaktır. DM Derken sadece FRP'deki DM olarak algılamayın. Aradığımız kişiler biraz FRP'den anlasın istiyoruz. Aradığımız Özellikler; -17 yaşını doldurmuş olmak. -FRP hakkında biraz bilgi sahibi olmak(ör:Dex nedir,Hit neye yarar vs..) -1 seneden fazla Ultima Online Geçmişi olmak. Not(1):Ankara içi başvurular öncelikli tercihimiz olacaktır. Server ile ilgili bütün bilgi,başvurduktan ve aramıza katıldıktan sonra verilecektir.İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj'dan ulaşabilirler. Not(2):Buradan böyle bi isteğin yapılmış olması,sizlere ve bu forumlara katılanlara karşı saygımızı gösterir. Lütfen bu saygımızı kötüye yormayın ve sadece ilgilenen arkadaşlar benimle bağlantı kursun.Sonra "vay Korahs burda rehlam yapıyo,yoh öyle özellihte adamı nah bulun" gibi cevaplar yazmayın. Saygılar... Not(3):Internete buara pek sık giremiyorum,mesajınıza geç cevap gelebilir.Bütün başvuruların değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz... [Bu mesaj Korax tarafından 01 Eylül 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Casuel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Msn adresin varsa yazar mısın böylelikle daha detaylı ve sağlıklı konuşabiliriz. Böle özel msj yazarak olmayacak. (Browser bozuk online olamıom) İstediğin özelliklere sahibim eğer msn adresin varsa ve yazarsan daha sağlıklı konuşabiliriz...
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Msn Adresim:[email protected][signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Balici100, 01 Eylül 2004 12:18 tarihinde demiş ki: nbr baba beni al istersen ne iş olsa yaparım be Daha balonun patlamamış adama laf yetiştiriyorsun. Negüzel anlatmış Sizin yüzünüzden buraları kirleniyor.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu balici hiç bitmeyecek.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sen bu gidişle daha çok çıkarsın.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kolay gelsin...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Brook Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Shard ile ilgili gizli bilgileri [email protected]msn adresinden alabilirsiniz. :lol: Şaka bi yana umarım bulursun ve artık açarsın shardı. sen açana kadar ultima online cd'leri fosilleşmiş olucak.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage
Khazab Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Aradığın adamı bulman zor değil. Örneğin ben tüm özelliklere uymama rağmen başvurmuyorum player olmak daha gr@l. :) Benim gibi bir sürü insan vardır şu forumda, bulursun kesin.[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 umarım bulursunuz,kolay gelsin. [Bu mesaj Apache tarafından 01 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 umarım istedigin karakterdeki ki$ileri bulursun onur.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 in$ bulursun..[signature][hline]NoFear NoRegret
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Şuan itibari ile 7 kişi alınmıştır. Kimseye henüz yetki verilmedi. Staff alımı bittikten sonra Yapılacak olan toplantıda herkesin "bilgisine" göre Yetki verilecektir. Staff alımı devam etmektedir.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 8 DM 15 Counselor. Ama illa bu olacak diye bişeyde yok. Kişi Sayısına bağlı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Coming Soon
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 I Ih ama ben öle hat1rlam1yorum. 3B + 6E + 3M + 3H = 15. Her neyse... Kolay gelsin...
Herdo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 o kadar gülme sonra çok ağlarsın Bu arada korax msn inden sana ulaşmaya çalışıyorum meşgul durumda bir bak istersen
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sana göre zaten rulz olmayan bişi yokki smmasterE..[signature][hline]NoFear NoRegret
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 chrisvassel, Haddini aşıyosun.Ben buraya çok sık yazı yazmam.Beni tanıyanlar tanır zaten.Senin tanıyıp tanımamanda pek önemli değil.Hatta büyük bir artı benim için. Benim konudışında olsun,diğer bölümlerde olsun mesajlarıma bakarsan Yazım şeklim hep aynıdır. İmla kurallarına birtek burada değil nerde olursa olsun dikkat ederim. Buraya eleman aramak için topic açıyorum,yaptığın işmi,geliyosun topiği çöp ediyosun.Uzatmamak içimden elimden geleni yapıyorum daha sapır saçma "ben hala gülüyorum" gibi şeyler yazıyosun. Bırak herkes işini yapsın,iyi yada kötü.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Coming Soon
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eleştirinin yapıcı olanına kimse bişey demez. (Fatih terim konuşur gibi oldu :) )[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Somebody elseis lover..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Unlive, 02 Eylül 2004 14:49 tarihinde demiş ki: Eleştirinin yapıcı olanına kimse bişey demez. (Fatih terim konuşur gibi oldu :) ) +1
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Garezim kimseye deil. Lütfen konu ile alakl1 konusun. Çok dag1ld1. Sayg1lar...
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla ben Korax in gereksiz staff aldiğini düşünseydim onu kırmadan yapıcı bir şekilde söylerdim. Oda bana bişey demezdi ama ben ona hahah senin bu yaptiğina gülerim desem banada sinirlenirdi.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet elestirnin seviyesi derken bundan bahsediyordum. Elestiri yap1l1r , elestiri yap1l1r. Sayg1lar....
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eleman aranmasıyla ilgili bir yazıya, olsa olsa, "ben ilgileniyorum nasıl irtibata geçebilirim", ya da "size ulaşamıyorum başka bir iribat gösterebilir misiniz" gibi yanıtlar dışında her yanıt off topic olur ancak. Hem iyi/kötü eleştiriler, hem destek mesajları, hepsi off topictir. Neden off topic'tir peki, çünkü konuyla alakasızdır. Peki off topic yazı yazılırsa ne olur? Bence birşey olmaz, ama size bir örnek eleştiri aktarayım :) said: Bu sayfada yazilanlarin tum haklari Sourtimes'a aittir. Kaynak belirtmeden "dur $unu arkada$lara maille forward ediim eheh" diye aklindan geciren dombilidir, taocudur. Yazilan entrylerin iceriklerinden yazarlari sorumludur bir gun "kim lan bunlar" diye kapiya biri gelirse "abi buyur hepsi emaili kayitli as kes" denecektir. Bilmiyorum yeterince açık oldu mu, altı çizili bölüm :) SimSeK [Bu mesaj SimSeK tarafından 02 Eylül 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar