balon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Lisaden günümüze. Ayrıl, döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kabalık olmasın; ama öyle bi ilişki şekli yok arkadaş. 5 yılınız olmuş iyi tamam da kız zaten ara ara sevemiyorum sıkılıyorum bunalıyorum diyomuş. seni sevmeyen senden zevk almayan senle olmak istemeyen biri için niye direniyosunki? ben erkek arkadaşıma senden sıkılıyorum kusura bakma 5 yılımız geçti ama sevemiyorum işte desem yüzüme bakmaz yoluna devam eder ki haklı da olur. kendi hayatından vazgeçmeyeceksin arkadaş biri için. senin zevklerine (futbol, vs), seçimlerine (arkadaş, üni.) saygı duymuyosa salla gitsin o kızı. hazırlan sınavına, gir üniversiteye daha kimler kimler bulursun. hem okulun işlevlerinden biri de eş seçmedir, al sana motive edici bi fikir. valla bak bırak o kızı, önce bi boğazında kalmışlık olur belki ama sonra nefes aldığını hissedersin. birinin hayatına dahil olabilirsin, şekillendirebilirsin; ama yön veremezsin. kız bunu anlamamış sanırım. rahat ol hayat onsuz da devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Polyushka said: Diferansiyel said: Banlanmış sanırsam... Herhangi bir arkadaşı varsa msj atarsa sevinirim,o potansiyelde birisini bu zamanda bulmak zor. lol napae said: ginaly2 var ona at mesaj. ben de inboxa bakıp ne alaka lan demiştim. buymuş meersem. naz naaber bebeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Iliskinin 5 yil surmesi basli basina sorun zaten abi ne urasiosun vur kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 İyiyim bebeeem seni sormalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 napae said: İyiyim bebeeem seni sormalı Ay unutmamış. Btw, seni yanlışlıkla limited profile eklemişim facebookta. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hahahaha np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 said: sureklı karsıma cıkıp senı sevemıyorum ayrılmak ıstıyorum dıyıp duruyor ne yaptın sen arkadaşım yaaa. bi kıza bu kadar yüz verilir mi nasıl bi ilişki bu yaa 5 senedir cıkıo hanfendi sevemedim dio ya sen? merak ediyorum nasıl bi karaktersin yanlış anlama sevmek güzel bişey , ama o seni kullanıo gibi yaa Allah ona da sana da akıl fikir versin ne diyim valla sevmeyen biriyle 5 yıl cıkmak da helal olsun ben de üzülüodum nie hiç uzun süreli ilişkim olmuo die, böyle olacaksa hiç olmasın karşılıksız olmaz olmuo bu işler dostum yaşın küçük, önüne bak hayatına bak, bi kıza takılma bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bir insan sizden ayrılmak isterken nasıl hala o ilişkiden hayır gelebileceğini düşünerek devam ettirmek isteyebiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 o kadar süre geçmişken sevmiyorsa paşa paşa bırakıcaksın arkadaş, geçen her saniye zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 naiflik, aliskanlik, farkinda olmama falan diyoruz o sacmaliga. yani kisacasi mallik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 5 yıllık ilişkinin sorunu, 5 yıllık olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Git hayatini yasa ya.5 yılını seni sevmeyen bir kıza harcadın ise sorun sende baska yerde arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 troll'ü beslemeyin beyler. ( 10 sayfa beslenmiş gerçi, geç kaldım ama... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar