Lalezar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sorun Resmi Resimdeki "(Dogan Bilisim " yazisinin sonundaki " ) " işareti kayboldu. Nasıl olduğunu hiç farketmedim. " ) " işaretini tekrar nasıl ekleyebilirim? Eğer ekleyebilecek bir yol yoksa o Server adını oradan nasıl kaldırabilirim? [Bu mesaj Lalezar tarafından 12 Eylül 2004 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lalezar tarafından 12 Eylül 2004 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 x sayısı kadar değiştirdiğin text leri kontrol et derim. "Ultima Online... - .CWinApp: "falan diye başlayan bölümdü sanırım. orada değiştirdiğin birşey varsa kontrol et. mesela Ultima Online 13 karakterden oluşuor sen 14 karakter bişi yaptıysan sorun yaratmış olabilir.Ne yaptığını bilmediğim için tahmin ettim sadece açıkçası.Bilmiyorum kolay gelsin ben yatmaya gidiyorum :)[signature][hline]Xaelin...
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 resmi goremiyoruz sanırım sorunun ortadan kalktı?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
Lalezar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sorun anlayamadım arkadaşlar galiba bir sorun var linkte ama çözemedim.Şu an bu çalışıyor.UP.
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 resim yine yarım yamalak :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Lalezar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yok zaten yarım yamalak fazla boyut tutmasın die öle yaptım sadece sorunun olduu kısmı screen shot aldım. oradaki Server adında sorunum var. en üstte belirttiğim gibi yardımlarınızı bekliyorum...
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sphere.ini den shardın adını değiştirirsen olur bknz. Paticik script bolumu yada arama buttonu ile daha çok bilgi alırsın[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Lalezar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yok denedim. search kısmından client ler ile ilgili herşeyi aradım taradım açıkçası başka sitelerdede aradım çözüm ama hala bulamadım.sunucu adını değişmek zaten sorunu farkettiğim zaman denediğim ilk şeydi.normal 203 client ile girdiğimde düzeliyor ama editlediğim client ile girdiğimde server adının sonundaki " ) " işareti gidiyor. Yani benim Görev Çubuğumda(server adı yazan üst kısımda) Ultima Online - Kashmir (Dogan Bilisim) yazması gerekirken Ultima Online - Kashmir (Dogan Bilisim yazıyor. ya oradaki (Dogan Bilisim yazsının sonuna tekrar " ) " işareti koymak istiyorum yada Oradaki (Dogan Bilisim yazan Server adı kısmını client'ten kaldırmak istiyorum. Verdiğim link sürekli çöküyor buradan tekrar deneyin lütfen [Bu mesaj Lalezar tarafından 12 Eylül 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Lalezar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sorun Çözülmüştür. Sildim clienti baştan yapıcam.yardım için saolun [Bu mesaj Lalezar tarafından 12 Eylül 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 silmek değilde sanırım hexleri yazarken bir yerde kaydırma yada yanlışlık yaptın ki clientten nasıl shard ismi degisiyor anlamam :D direk sunucu ile alakalı bişey.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Öne çıkan mesajlar