Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen çok acil yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar benim bu ev telefonunun cep telefonuna yönlendirilmesini öğrenmem lazım. bilen ya da yardım edebilece biri warsa nolur çooook acil çünkü[signature][hline] ******

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
nüfus: 26.000.000
rakım: 6

Mesaj tarihi:
karelı yıldızlı bıseylerdı yaa annem bılıyor oda zatı ne ozman ıse yarasa ortada yok[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=48

4. Çağrı Yönlendirme ( program kaydi ücretsizdir )

Evden ayrıldığınızda telefonunuza gelecek aramaları gittiğiniz yerdeki telefona veya GSM ya da araç telefonunuza yönlendirilmesini istiyorsanız bu özellikten yararlanabilirsiniz.

YÖNLENDİRME İÇİN:

*21*xxx#

(İptali için # 2 1 # tuşlayınız.)

Yönlendirilen santral ile abonenin bağlı olduğu santral arasındaki ücret, kademesine göre yönlendirme yapan aboneden alınır.

xxx telefon numarası

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 12 Eylül 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah yardimci olmayin . disarlarda gezerken "ev misin degil misin denetiminden" kacma cabasi gibi geldi bu bana . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Ççok sağolun bu arada ücreti fln var mı?[signature][hline] ******

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
nüfus: 26.000.000
rakım: 6

Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 12 Eylül 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
4. Çağrı Yönlendirme ( program kaydi ücretsizdir )

Yönlendirilen santral ile abonenin bağlı olduğu santral arasındaki ücret, kademesine göre yönlendirme yapan aboneden alınır.
Mesaj tarihi:
said:
huun, 12 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki:
ahah yardimci olmayin . disarlarda gezerken "ev misin degil misin denetiminden" kacma cabasi gibi geldi bu bana . :D

ehueh[signature][hline]The Untouchable
Mesaj tarihi:
eğer evinizi biri çaldırıp kapatıyorsa veya böölee bir şeyler yapıyorsa bunu uygulayıp karşıdakinin telefon numarasını örenebilirsiniz : )[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Mesaj tarihi:
yönlendirmelerde ücretlendirme absonun dediği gibidir

a telefonu b'ye yönlendirildiyse ve c, a'yı ararsa,

c, a'yı aramış gibi
a, b'yi aramış gibi fatura öder.

cep telefonu da aynı, ev telefonu da..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
  • Yeni Oluştur...