rona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ya arkadaşlar benim bu ev telefonunun cep telefonuna yönlendirilmesini öğrenmem lazım. bilen ya da yardım edebilece biri warsa nolur çooook acil çünkü[signature][hline] ****** FENERBAHÇE CUMHURİYETİ nüfus: 26.000.000 rakım: 6 ******
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 pttden yapabilyorsun bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 karelı yıldızlı bıseylerdı yaa annem bılıyor oda zatı ne ozman ıse yarasa ortada yok[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 118 -> Telekomun numarasını al -> ne tuşlayacağını öğren. Belki web sitesinde bile vardır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=48 4. Çağrı Yönlendirme ( program kaydi ücretsizdir ) Evden ayrıldığınızda telefonunuza gelecek aramaları gittiğiniz yerdeki telefona veya GSM ya da araç telefonunuza yönlendirilmesini istiyorsanız bu özellikten yararlanabilirsiniz. YÖNLENDİRME İÇİN: *21*xxx# (İptali için # 2 1 # tuşlayınız.) Yönlendirilen santral ile abonenin bağlı olduğu santral arasındaki ücret, kademesine göre yönlendirme yapan aboneden alınır. xxx telefon numarası [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 12 Eylül 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ahah yardimci olmayin . disarlarda gezerken "ev misin degil misin denetiminden" kacma cabasi gibi geldi bu bana . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 N'kadara mal oluyor acaba?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
rona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ççok sağolun bu arada ücreti fln var mı?[signature][hline] ****** FENERBAHÇE CUMHURİYETİ nüfus: 26.000.000 rakım: 6 ******
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: BlackRose, 12 Eylül 2004 11:46 tarihinde demiş ki: 4. Çağrı Yönlendirme ( program kaydi ücretsizdir ) Yönlendirilen santral ile abonenin bağlı olduğu santral arasındaki ücret, kademesine göre yönlendirme yapan aboneden alınır.
Phage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: huun, 12 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ahah yardimci olmayin . disarlarda gezerken "ev misin degil misin denetiminden" kacma cabasi gibi geldi bu bana . :D ehueh[signature][hline]The Untouchable
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eğer evinizi biri çaldırıp kapatıyorsa veya böölee bir şeyler yapıyorsa bunu uygulayıp karşıdakinin telefon numarasını örenebilirsiniz : )[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ücretlendirmesi tabiki var en basitinden ev telefonunuz sizin cebi arıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yönlendirmelerde ücretlendirme absonun dediği gibidir a telefonu b'ye yönlendirildiyse ve c, a'yı ararsa, c, a'yı aramış gibi a, b'yi aramış gibi fatura öder. cep telefonu da aynı, ev telefonu da..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar