Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 2 Mbps limitsiz tarifemden 16 Mbps'e Kadar Limitsiz tarifesine geçtim (50GB adil kullanım iyi göründü, zaten ayda ancak 60-70 GB indiriyorum) ama sabahtan beri bağlantı kuramıyorum. Modem ADSL2+ uyumlu, ttnet'i aradım, arıza bulundu size döneceğiz dediler, ses soluk yok ama. Tarife değiştirdiğinizde bu tarz bir kesinti başınıza geldi mi? Geldiyse ne kadar sürdü? not: cepnet ile giriyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben değiştirdim bi sorun çıkmadı, sadece tarife değişikliği yapmadan önce lokal servis sağlayıcıdan altyapının o hızı destekleyip desteklemediğini öğrenirseniz iyi olur demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Adamları aradım zaten, sorun yok dediler. Şimdi bir daha aradım, splitter'ı değiştir dediler. Tarife değiştirince gitti diyorum, adam inatla splittera bak diyor. sinir herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 baktın mı splittera peki? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Gelip bir tt teknisyeninin ölçüm yapmasını iste. Diret. Hem en fazla kaç mbit alacağını görmüş olursun hem de sorunu bulurlar. Telefondaki diretirse, sen sorunumu çözmek için bir halt ettiğin yok. Bana hemen supervisor'unu bağla. Hemen! diye bağır. Afedersin seve seve yapacak o işlemini. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Aradım, modemi sıfırlatıp tüm ayarları tekrar yaptırdılar, çalıştı. Hız yavaş ama, 11 mbps ile bağlanıyorum. artık onu da başka bir gün sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 geldiyle gittiği bir oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hala alt yapı diyorum, iş yeri öyleydi 8mbit iş yeri paketine geçmiştik sürekli kesinti oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ttneti aradığımda konuşanlara 1 saat boyunca nefes almaksızın küfretmek istiyorum ama görüşme kayıt altında olduğu için edemiyorum cam çerçeve... ama topluma iyi örnek olmaya çalışıyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 1.3'ün üstünü göremiyorum, bu da yeter ama yeterki kesilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar