Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armentum-Jaedenar Oyuncu Arıyoooor!

Armentum_Jaedenar

Öne çıkan mesajlar

Iyi günler wow severler.

Armentum guildi olarak bizimle birlikte vakit geçirmek isteyecek türk oyuncular aramaktayız. Guildimiz size keyifli bir ortam ve aktivite yapacak arkadaşlar sunmaktadır. Guildimizin sizden istediği ise kendi yarattığı keyifli ortama ayak uydurarak raid ve diğer aktivitelere katılmanız. Lafı uzatmadan guild info:

Isim: Armentum (lvl 22)
Realm: Jaedenar (EU)
Faction: Horde

Bütün başvurular class farkı gözetmeksizin değerlendirmeye alınacaktır. Kendinize ve sıcak kanlılığınıza güveniyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Başvuru için;

[email protected] adresimize kendinizden kısacabahseden bir mail atmanız ve içerisine oyunda kullandığınız nick'i eklemeniz yeterli

veya;

oyun içerisinden Bloodiabl, Sleimann veya Jurin adlı arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz.

edit: yazmayı unutmuşuz, ilgilenenler için 10m content normal zorluk seviyesinde tamamlanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bu oyuncuyu alırken nick ini değiştirmesi sözü ile aldık. Tez vakitte nick ini değiştirmiştir. Nick inin değiştirmesi gerektiğini söylediğimiz ve bunu reddeden çoğu kişiyi almadık. Nick değiştirme sürecinde -ki bu kısa bi süre- bu SS i yakalamış ve buraya koymuş olmanı takdir ediyorum..

Armentum Guild Officer Majezik..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...