Armentum_Jaedenar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Iyi günler wow severler. Armentum guildi olarak bizimle birlikte vakit geçirmek isteyecek türk oyuncular aramaktayız. Guildimiz size keyifli bir ortam ve aktivite yapacak arkadaşlar sunmaktadır. Guildimizin sizden istediği ise kendi yarattığı keyifli ortama ayak uydurarak raid ve diğer aktivitelere katılmanız. Lafı uzatmadan guild info: Isim: Armentum (lvl 22) Realm: Jaedenar (EU) Faction: Horde Bütün başvurular class farkı gözetmeksizin değerlendirmeye alınacaktır. Kendinize ve sıcak kanlılığınıza güveniyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Başvuru için; [email protected] adresimize kendinizden kısacabahseden bir mail atmanız ve içerisine oyunda kullandığınız nick'i eklemeniz yeterli veya; oyun içerisinden Bloodiabl, Sleimann veya Jurin adlı arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz. edit: yazmayı unutmuşuz, ilgilenenler için 10m content normal zorluk seviyesinde tamamlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Şu anda ki ''elite'' üyelerinize ayak uydurabilecek birilerinin olduğunu hiç sanmıyorum. Bloodiabl FTW ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pwnage lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Drama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Halen oyuncu alımı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Child Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bu oyuncuyu alırken nick ini değiştirmesi sözü ile aldık. Tez vakitte nick ini değiştirmiştir. Nick inin değiştirmesi gerektiğini söylediğimiz ve bunu reddeden çoğu kişiyi almadık. Nick değiştirme sürecinde -ki bu kısa bi süre- bu SS i yakalamış ve buraya koymuş olmanı takdir ediyorum.. Armentum Guild Officer Majezik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bu nickle bir guilde başvuru yapabilen birini nick değiştirmesi için ikna etme çabanızı takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bende her yere laf sokma çabanı takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 AHAHAHAHAHAHHAAHH abi para verseler o isimi degistirmezdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Densiz said: bende her yere laf sokma çabanı takdir ediyorum. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar