baybety Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 inyourmind said: FreEmoon said: Valla diğer mesaj saçmalık mı bilmem ama senin mesajın kesin matematik özürlülük. Adam 10 tane roachla gelse nolur 400 hplik beleş bir duvardan bahsediyorsun. Normal FF'nin süresikadar bir zamanda onu kıracak adamın anlını karışlarım earlygame'de , dalga mı geçiyorsun hesap mı bilmiyorsun? Hepiniz bildiğinizi okuyorsunuz valla.Tamam ben matematik bilmiyorum siz haklısınız ff'i kaldırdık.Şimdi ne olacak protoss'un hali madem o kadar çözmüşsünüz oyunu ? Karışlarsın o zaman protossların anıllarını... ya kapıyı kapatamamak mı derdiniz zergte hiç kapı bile yok hadi kapatayım dsersen neyle kapatıcan ? dert mi bu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bir unitin skilli yüzünden o kadar çok ağlayan var ki bundan sonraki turnuvalar tıpkı adeks'in eskiden düzenlediği battle for middle earth turnuvalarında olduğu gibi "Yok efendim legolas şu levelın üstüne çıkmayacak şu adamdan şu kadar basılacak" vs. gibi saçma salak kurallar koyup "Protoss'ların sentry basması yasak" gibi saçma saçma şeylerle oynarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oynamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 baybety said: inyourmind said: FreEmoon said: Valla diğer mesaj saçmalık mı bilmem ama senin mesajın kesin matematik özürlülük. Adam 10 tane roachla gelse nolur 400 hplik beleş bir duvardan bahsediyorsun. Normal FF'nin süresikadar bir zamanda onu kıracak adamın anlını karışlarım earlygame'de , dalga mı geçiyorsun hesap mı bilmiyorsun? Hepiniz bildiğinizi okuyorsunuz valla.Tamam ben matematik bilmiyorum siz haklısınız ff'i kaldırdık.Şimdi ne olacak protoss'un hali madem o kadar çözmüşsünüz oyunu ? Karışlarsın o zaman protossların anıllarını... ya kapıyı kapatamamak mı derdiniz zergte hiç kapı bile yok hadi kapatayım dsersen neyle kapatıcan ? dert mi bu şimdi ? Amaç kapıyı kapamak değil.Protoss gateway unitleri (Stalker-Zealot-Sentry) roachlara o kadar etkili olmuyor.Yani mass stalker vs mass roach'u alabilmen için kesinlikle roach'ların sayısından daha fazla stalker'ın olması lazım ve micro vs.E siz böyle bir unite sahipken ve aynı anda birçok unite basmak gibi bir altyapıya sahipken daha neyin derdindesiniz.Sonuçlar ortada istatisliklere bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 biz şu an dakika 5 ten söz ediyorsak roachların emeklediği ve burrow olamadığı zaman yani ? zaten kendi basemden karşı baseye gidene kadar 6 roach 8 stalker ile karşılaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 force field nerflemek dışında hiç bir değişiklik yapılmazsa protoss tabi ki up olur bunun tartışılacak bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bir bakın şu grafiğe.ZvP'de %70'lik bir winrate söz konusu.Hiç düşünmüyor musunuz "ulan o adam ne yapıyor da ffli archonlu colossi'lı stalkerlı sentry'li protoss'u yeniyor" diye.Demek adamların bir bildikleri var ama dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hey allam bizim yazdıklarımıza gelen yoruma bak ya. komedi. takıl inyourmind sen takıl. bu arada stalker, roach'u 1e1'de rahat alan bir ünite, mass olunca roach daha az alan kapladığı için daha çok roach vurabiliyor ama stalker'ın da range avantajı var o yüzden arkadaki stalker'lar da vurabilir. üstüne blink koyunca daha da tadından yenmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 inyourmind said: Bir bakın şu grafiğe.ZvP'de %70'lik bir winrate söz konusu.Hiç düşünmüyor musunuz "ulan o adam ne yapıyor da ffli archonlu colossi'lı stalkerlı sentry'li protoss'u yeniyor" diye.Demek adamların bir bildikleri var ama dimi ? OgsMC vs ST_July maçını tavsiye ederim kaç popla kaç zerg ölüyomuş seyredin adamın minerali o kadar birikti ki bide utanmadan adamın baseye nexus attı hatta zealotlara halay bile çektirdi ibretlik maç. ben onu burda paylaşcam izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bu arada 200 hp diye bir durum şart değil ki, 15 saniye durması büyük saçmalık. çünkü 15'i geçtim, 5 saniyelik bile olsa ff, rakibin ordusunun yarısı 6-7 saniye damage vuramayacak, her şekilde yine avantaj sağlar. zaten 5 saniye olsun demiyorum da, mantığı gösteriyorum. 15 saniye öyle bir süre ki, toss rakibin ordusunun yarısını yemek niyetine mideye indiriyor. diğer yarısı içinde oooh tatlı geldi şimdi de diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 inyourmind said: Bir unitin skilli yüzünden o kadar çok ağlayan var ki bundan sonraki turnuvalar tıpkı adeks'in eskiden düzenlediği battle for middle earth turnuvalarında olduğu gibi "Yok efendim legolas şu levelın üstüne çıkmayacak şu adamdan şu kadar basılacak" vs. gibi saçma salak kurallar koyup "Protoss'ların sentry basması yasak" gibi saçma saçma şeylerle oynarsınız... herkez kurala sadık kalırsa ben oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 sabonis said: hey allam bizim yazdıklarımıza gelen yoruma bak ya. komedi. takıl inyourmind sen takıl. bu arada stalker, roach'u 1e1'de rahat alan bir ünite, mass olunca roach daha az alan kapladığı için daha çok roach vurabiliyor ama stalker'ın da range avantajı var o yüzden arkadaki stalker'lar da vurabilir. üstüne blink koyunca daha da tadından yenmez... /respect sabonis Çözmüşsün olayı tebrikler.Umarım yakında Blizzard'a gidip balance konusunda adamlara da bilgi verirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Ya kerdeşim sen zserg ırkını efektif kullanmıorsan o senin sorunun.Sadece mass roachla oyun kazanmaya çalışan diamond zerglerle dolu battle net.Sonra gelip ağlıyorlar P op diye.Bak spanishiwaya adam ne taktikler buldu hepside op taktikler.Mass queen ling açılıyor sonra isterse brood lorda dönuyor infestorda cabası.Baneling drop var p ye minimapta kaçırırsa direkt gg oluyor.Ee sen bunları kullanmayıp gelip hala ff op diyorsan o senin sorunun arkadaşım.Ayrıca ff in oplugu bir yere kadar zaten madem ordun 2 ye bölunsun istemiyorsun burrowla altından geç her şeyin bir çözumu var da sen işin kolayına kaçıyorsan o ayrı.Hala ff op mu değil mi muhabbeti donuyor gariban sentry den ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Biri mass ordu yapıp karşıdakini yenerse (bu sürekli yapılabilir birşey olursa) bu oyunu o gün bırakıp command and conquer oynammaya başlarım. mass ordunun karşıdaki yarı güçteki orduya yenilebilmesi starcraft'ı starcraft yapan özelliktir. 3 ırk varmış, oyunda denge varmış hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 zerg yarı güçle bi orduyu yensin bırakıcam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tunca said: zerg yarı güçle bi orduyu yensin bırakıcam oyunu Yarı guçte baneling marineleri yener hadi bırak oyuun şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 xD protoss gibi terran gibi oynamaya çalışan zergler var ondan oluyor bu zerglerin kötü görüntüsü.200/200 roach bastım go diye bi mantık yok yani abi.drop yap nydus yap,bütün ordu hayvan gibi mobil zaten problem,oynaması zor işte özellikle düşük seviyelerde.kafa kafaya girince aynı güçteki ordu kaybedicek tabi lan.köpek kadar yaratıkla gökdelen kadar robotu dövüştürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yarı güçte baneling marinelerin yanına bile yaklaşamaz bırakma oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yenmez http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=206208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Tyrannus said: köpek kadar yaratıkla gökdelen kadar robotu dövüştürüyosun Hahahahahaha :D Bu cümleye yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 baybety said: yarı güçte baneling marinelerin yanına bile yaklaşamaz bırakma oyunu. Yarı gücüde geçtim 4 baneling 40 marine alıyor burrow banelingle hatta boxera yaptı bunu geçen turnuvada ki boxer gibi bir oyuncu bunu yiyorsa herkes yiyebilir.Öle link atmakla olmuyor bu işler sen istediğin kadar iyi ayır marinleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 comsat atmakla oluyor ama di mi.HA? OLUYOR DEĞİL Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 LaBohome said: baybety said: yarı güçte baneling marinelerin yanına bile yaklaşamaz bırakma oyunu. Yarı gücüde geçtim 4 baneling 40 marine alıyor burrow banelingle hatta boxera yaptı bunu geçen turnuvada ki boxer gibi bir oyuncu bunu yiyorsa herkes yiyebilir.Öle link atmakla olmuyor bu işler sen istediğin kadar iyi ayır marinleri. tamam gel deneyelim ben istediğim kadar iyi ayırıcam marineleri sen de yarı sayıda banelingle öldürceksin marinelerimi. boş boş konuşmakla olmuyo bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 LaBohome said: baybety said: yarı güçte baneling marinelerin yanına bile yaklaşamaz bırakma oyunu. Yarı gücüde geçtim 4 baneling 40 marine alıyor burrow banelingle hatta boxera yaptı bunu geçen turnuvada ki boxer gibi bir oyuncu bunu yiyorsa herkes yiyebilir.Öle link atmakla olmuyor bu işler sen istediğin kadar iyi ayır marinleri. Kalınla geçtiğim yerden sonrasını okumadım. Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tunca said: LaBohome said: baybety said: yarı güçte baneling marinelerin yanına bile yaklaşamaz bırakma oyunu. Yarı gücüde geçtim 4 baneling 40 marine alıyor burrow banelingle hatta boxera yaptı bunu geçen turnuvada ki boxer gibi bir oyuncu bunu yiyorsa herkes yiyebilir.Öle link atmakla olmuyor bu işler sen istediğin kadar iyi ayır marinleri. tamam gel deneyelim ben istediğim kadar iyi ayırıcam marineleri sen de yarı sayıda banelingle öldürceksin marinelerimi. boş boş konuşmakla olmuyo bu işler. Ya boş konuşan sensin bence.Ben efektif kullanmaktan bahsediyorum.Öle amele gibi salacak halim yok banelingleri marinelerin üzerine.Burrow banelingleri kullanmıyorsan o senin sorunun 4 baneyle ordunun yarısını goturuyorsun daha ne diyim ben sana.Protoss musun ki sen kafa kafaya çarpıştıracan orduyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar