ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Birkaç kez bu tip bir warrior ilanı görmüştüm wow-turk sitesinde ama ilk sahibi değildi o kişi hatta o zamanlar armorysi bile vardı. Arkadaşımın dediği gibi ilk sahibi her türlü geri alıp üstüne mağdurum abi yi oynayacağından 2k vermek kasıyor. Hani içi rahat etse alıcının hiçbir türlü geri alma riski olmasaydı kesinlikle eder. Ama param olsada bu sebeplerden dolayı almazdım. Ha param yok yinede yazayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Herald of the Titans yok, Immortal yok, amani bear yok daha 3189271239713 tane title 3910380 tane mount var denmiş. http://pics.blameitonthevoices.com/022011/haters_gonna_hate_kadhafi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 benim paladin de de bir ton title var satam mı diye düşündüm, sonra dedim ki dwarf female paladin'e kimse para vermez, vazgeçtim. Hayırlı satışlar sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 adam ilk sayfada sattım demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hı hı evet dedik zaten biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yahu sen ne terbiyesiz bir adamsın. 10 gündür şehir dısındaydım yaklasık simdi gördüm attıgın öm yi. khala said: validene sorabilirsin ne var ne yok diye, uza şimdi fake bebe sene 2011 hala klavye arkasından atar yapan bebeleri görünce şaşırıyorum. kaliteni belli etmiş oldun khala mısın nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 uza fake bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yahu ne fake i ne diyorsun sen? yok mu burda bir tane yönetici vs adam nereye yazsam altında bitip hakaret ediyor, yetmiyor öm'den taciz ediyor. neyin kafasındasın sen yahu, git işine gücüne bak varsa, yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 meraklılar yurdum insanı naparsın,armory'ini koyman için zarflıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ya sıkmak parayla değil ki :) kanıtla kanıtlayamıosan trollenir gayet doğal yani, yok güvenlik sebebiyle armory veremiyormuş falan, bırak allasen bende hakkaten scarab lordlu spectral tigerlı account vardı, ki khala falan bilir, gayet veriyordum armory falan bi sıkıntı yaşamamıştım. sonra dio ki wowtrade.dk dan satmış, ya wowtrade.dk da scammer harici adam kalmadı ki, bu kadar kısa sürede satması hakikaten zor. hatta neredeyse imkansız. ona da pek inanmadım. işin özü pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 wowu birakali 7 sene oldu ben bile merak ettim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Wow çıkalı 7 sene oldu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Hatta 6 sene 6 ay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -Dark_Angel- said: Wow çıkalı 7 sene oldu lan ? adam hic başlamadı belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 adam beta terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 3 beta oynadim, retail cikti onu da 2 ay oynadim biraktim. biraktigimda pvp aslanlar gibi sokaklarda yapiliyodu. dungeonlar yoktu. bu da boyle bi animdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Esh said: dungeonlar yoktu. wow parası alıp naytonlayn satmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pvp dungeonları, arena mı ne deniyosa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bende 7 sene önce önce bıraktım diyordum alsfha.. yalancıymışım. level 60 warrior yapıp gg'den 200 liraya sattım, bi daha da açmadım wow mow. 6. ayında falan satmıştım sanırım. 6 yıl olmuş demek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar