Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Way, 10 Eylül 2004 13:35 tarihinde demiş ki: hayatimda bi kere yabanci bi kizla konustum 5. sinifta ozel okula gitmistim az buz ingilizce biliyodum o yaz tatil koyune gittik ailece ismini unuttum ama fransizlarin cok oldugu bi tatil koyu idi..bi kizi cok begenmistim benden buyuktu de gittim yanina i love you dedim kiz sole cevap vcreince ole dumur oldum ki "turklerle konusmam"(bole bisi dedi tam olarak aklimda degil bide ingilizce olarak soyledi :) )asil ondan sorasi daha komik kiz ole diyince bende "okey" diyip gittim yanindan ozamana kadar gecirdigim en buyuk dumur olayiydi :) abi öküzsün afedersin ama direk denir mi:)[signature][hline]administrator error
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kim ne derse desin en güzel kızlar türk kızlarıdır... tabi arada istisnalar cıkıyor... cıkmıyor değil :)[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :)
sbora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 valla bi hollanda, norveç taraflarına gittik ten sonra karar verirsiniz türk kızı güzel mi deil mi diye :D[signature][hline]Snowboy
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 2 sene önce bozcaada ya gitmiştim,ayazma plajında arkadaşlarla birlikteydik.Bir kız gördük ama böyle afet-i devran birşey.Dİşler desen inci gibi,göz fizik kibarlık ne ararsan kızda var...Hollandalıymış.Hala da öyle güzel bir kızla karşılaşmış değilim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pakize, 10 Eylül 2004 03:03 tarihinde demiş ki: ALLAH , ALLAHIM gelde çıldırma.. fransız kızları kadar cırtlak , paşkan sülük yaratıklar görmedim ömrümde.. diab varya öldürür parçalar cırmıklar seni buralardaysa..[signature][hline]we modify worlds
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Fransız'sa ölünür...[signature][hline]To Live is To Die
Etos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Avrupa'da çok dolaştım. Fransa, Almanya, İngiltere, Danimarka, Norveç, İspanya'ya gittim. Bir ülkenin kızlarını genel anlamda bir numaraya oturtmak gerekirse birinciliğe kesin Fransız kızlarını koyarım. Ama ben objektif yaklaşamıyorum olaya kabul ediyorum. Bundan 4 yıl önce beni kendimden alarak aşık olduğum tek kız Fransız'dı. İki ay boyunca sanki bir rüya yaşadım. Şu anda da en iyi arkadaşım yine aynı kız. Aradan geçen onca yıldan sonra hala her hafta konuşuyor, devamlı mail'laşıyorsak, anlayın Fransız kızlarının ne kadar özel olduğunu..
Polyethylene Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Fransız kızları çirkin,pasakılı ve leştirler..Dominik Cumhuriyeti kızlarını görürsen kız kavramın değişir..
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 fransızlar irençtir, sen kız görmemişsin[signature][hline]
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Cico, 10 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Hıc sevmem fransızları turklere laf atıp dururlar yanı hıc olmazsa benım oldugum ortamlarda oyleydı Benım gorduklerım oyleydı ona gore yorum soyledım Eee.. Sen naptın laf atınca? Ben olsam kasap bıçağımı çıkarırdım. Acımam yani :-|[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Almanyada 8 ay dil kursuna gittim. Onlarca ülkeden kızlar tanıdım. Türk kızları gibisi yok. Ha güzeller çıkabilir tabii de, her şey güzellik değil. Fransızlar hakkında pek yorum yapamicam ama fransız aksanı ile başka diller konuşmaları inanılmaz hoş geliyor kulağa. Hasta oluyorum ben en azından. bi "élo" diyolar içiniz eriyo.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 10 Eylül 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Fransız sux bar da herkes fıçı bira içer bunlar kıllık olsun şarap ister bunlara iyi sopa çekmeli [signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: screamer, 10 Eylül 2004 23:15 tarihinde demiş ki: Fransız sux bar da herkes fıçı bira içer bunlar kıllık olsun şarap ister bunlara iyi sopa çekmeli ahhaah ne bu öfke hoca ahha[signature][hline]Kuzu
Way Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Norton_Antor, 10 Eylül 2004 14:47 tarihinde demiş ki: said: Way, 10 Eylül 2004 13:35 tarihinde demiş ki: hayatimda bi kere yabanci bi kizla konustum 5. sinifta ozel okula gitmistim az buz ingilizce biliyodum o yaz tatil koyune gittik ailece ismini unuttum ama fransizlarin cok oldugu bi tatil koyu idi..bi kizi cok begenmistim benden buyuktu de gittim yanina i love you dedim kiz sole cevap vcreince ole dumur oldum ki "turklerle konusmam"(bole bisi dedi tam olarak aklimda degil bide ingilizce olarak soyledi :) )asil ondan sorasi daha komik kiz ole diyince bende "okey" diyip gittim yanindan ozamana kadar gecirdigim en buyuk dumur olayiydi :) abi öküzsün afedersin ama direk denir mi:) ya en azindan ondan hosladigimi soyledimo kızı gordugumden beri kızıl sacli kizlara hayranligim var kızıl sac mavi goz nasi bisiydir bu ya..orda hi desem ve beni terslese elime hic bisi gecmiyecekti en azindan beni tanidi beni gosteriyodu arkadaslrna falan dalga gectiler falan ama olsun guzel bi deneyimdi :)
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bi kız war hmm bebek gibi olayı =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" [Bu mesaj KarafatmaMan tarafından 11 Eylül 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: somebody, 10 Eylül 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Bodrum'da Fransız bir kızla tanıştım.. Kız hala aklımda. Fransız kızları neden böyle özeller? ... Zarifler, güzeller , sıcaklar, romantikler... Kız konuşurken bakışları ışıldıyordu adeta.. Diğerleri İrlandalılar, Almanlar kızın yanında "hödük" gibi kaldılar birden gözümde... Kız pamuk gibiydi bu arada... :) saygılar... Actuellement elles sont tres sympa mais comme meme elles sont fraçaise! Vous les connaissez pas comme elle sont! İl faut les voir dans leur pays car elles sont tres diffrentes chez-elles. Mais il faut pas aussi oublier que le french-kiss est non-trouvable tres facilement, a cause de ça, il faut en avoir une dans la vie ;) Nası ama iyi yorum. Yok yok, Belçika yaradı bana döktürdüm valla :D[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bunu bızım okulda hazırlık 2 ay sonra yazıyor euhehe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 3 senedir "avrupa" dayım, bu daha bişey değil... Meraklanma sen, kendimi tek geçerim... ;)[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kacın lan rotweiler ısıracak frenck kiss style =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Tam Rotweiler Konusu Bu .. ;) .. Değilmi Rot..?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 11 Eylül 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ben görmedim ama ark gitti:Hollanda'da muthis potansiyel varmıs... diyo ki hepsi bebek suratlı beyaz tenli zarif ve cok güzel kızlarmış.. +erkek kıtlıgı olan hollandada su tip bi olay basına gelmiş... ark-merhaba ben x kız-slm bende y ark- bıdı bıdı kız- vıdı vıdı ertesi gun kız-sizin eve gidelim mi? ark- oluur:lol:[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 konu uzmanı olarak tek ve net bişey söyleyeceğim ; french girlz rullz! ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 diab duymasın walla[signature][hline]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nie ki onun için söyledim zaten ki yanımda okuyo zaten ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 diab fr mı wadaaa Edit.okul başladı ondan böleyim .p shift tuşumda basmıyo allaa ayrıca b nin solundaki tuşumda basmıyo [signature][hline] [Bu mesaj kiddo tarafından 11 Eylül 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar