Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Daü niye çalkantıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Soris said: Daü niye çalkantıda? google "daü grev". yaklaşık 8 yıldır sorunlu. öğrenciler ne kadar etkileniyor bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bu konuyu özellikle sordum herkes merak etme patlamaz üniversite diyerek ve birazda dalga geçerek cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kişiselde böyle bir başlık açmıstım aylar önce bul istersen bi oku derim.. ibretlik hikayemi paylasmıstım snn icin cok faydalı olur okumanı tavsiye ederim :D sen önce nerde kalcagına karar ver en önemlisi o tavsiyem "tek" basına eve cıkman ev kiraları 200 pounddan baslar. calısabilirmiyim diye sormussun biraz torpille hersey mümkün ikili iliskilerinede baglı cok güzel maas alırsın üstelik harclık gibide gelmez emin ol. yemek yemen eger eve kalırsan pişirirsin etini metini gayet hesaplı olur onun dısında et met yemen maddi durumun iyi deilse lüks kacar. haftada 100 liradan az para vermezsin eger saglıklı beslenmek istiyorsan tabii. baska merak ettgin bişi olursa sor yardımcı olmaya calısayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 200 sterline ev bulamazsın artık. Fikir açısından; benim yanımda günde 9 saat çalışanlar 1200 tl alıyor aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Adam patron pozisyonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Trias said: 200 sterline ev bulamazsın artık. Fikir açısından; benim yanımda günde 9 saat çalışanlar 1200 tl alıyor aylık. kıbrıs'ta asgari ücret zaten yazdığına yakın (belki de üstünde) olduğu için np. her türlü 200 sterline bulursun ev, zaten evler de boşmuş, elini öpenden kiralarsın 200 sterline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 calimero said: Trias said: 200 sterline ev bulamazsın artık. Fikir açısından; benim yanımda günde 9 saat çalışanlar 1200 tl alıyor aylık. kıbrıs'ta asgari ücret zaten yazdığına yakın (belki de üstünde) olduğu için np. her türlü 200 sterline bulursun ev, zaten evler de boşmuş, elini öpenden kiralarsın 200 sterline... 200 sterline girnede ev bulamazsın. Şehrin çok dışında belki. edit: belki magosada vardır. Ondan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 girne ingiliz yuvası olduğu için doğrudur muhtemelen de zaten gaü de girne dışı sayılmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kıbrıs pahalı bir yer diye duymuştum. Ben okumaya oraya gitmedim. Ancak bir arkadaşım mimarlığı bitirdi orada . Sonuçta iş yaşantısında hangi okuldan mezun olduğun yerine hangi bölümü bitirdiğin daha önemli. Arkadaşımın iyi bir maaşı var. Kıbrıs' ta ingilizceni de geliştirme imkanın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bende bu yıl dgs de kıbrısı yazmayı düşünüyorum uluslar arası üniversitesi okul öncesi öğretmmenliğini burası hakkında bilgi sahibi olan varmı üniversite eğitimi harç ücretleri hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 selam naz, kibrista okumuyorum ama buranin muduru benim, nasil yardimci olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 aquila said: selam naz, kibrista okumuyorum ama buranin muduru benim, nasil yardimci olabilirim? öncelikle ilginize teşekkür ederim... Büyük bir iht.dgs tercihlerimde kıbrıs olacak ama kıbrısta okuyan arkadaşların bazılarından türkiyeden giden öğrencilere farklı davranıldığını dışlanıldığını duydum... ve üniversitediki okul öncesi bölüm hocaları nasıl... diyelim üniversiteden bırakmak ayrılmak istiyorsun böyle bir durumda üniversiteye yüklü bir miktar ücret ödendiğini duydum bırakma gibi bir durumum olmaz ama yinede öğrenmek istiyorum ben açıktan değil örgünden lisansa tamalamak istiyorum açıköğretimi tercih etmeyeceğim o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şükrü hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu forumda benden başka Naz olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sus iki dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bence aöfe de kayıt ol dgs yede gir birde ben çok araştırdım kıbrısta en iyi üni daü olarak geçiyor. Trde iyi bir yer tutturamazsan kıbrısada gidersin ama aöfede kayıt ol olmadı 2 üniversite bitirmiş olursun işte fena mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 naz__ said: öncelikle ilginize teşekkür ederim... Büyük bir iht.dgs tercihlerimde kıbrıs olacak ama kıbrısta okuyan arkadaşların bazılarından türkiyeden giden öğrencilere farklı davranıldığını dışlanıldığını duydum... ve üniversitediki okul öncesi bölüm hocaları nasıl... diyelim üniversiteden bırakmak ayrılmak istiyorsun böyle bir durumda üniversiteye yüklü bir miktar ücret ödendiğini duydum bırakma gibi bir durumum olmaz ama yinede öğrenmek istiyorum ben açıktan değil örgünden lisansa tamalamak istiyorum açıköğretimi tercih etmeyeceğim o yüzden... kıro değilseniz dışlamıyoruz genelde. ha zaten naz isimli biri dışlanmaz burada rahat olunuz sdf uküyü düşünüyorsan hala bir araştırabilirim. arkadaşların yarısı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Soris said: Bence aöfe de kayıt ol dgs yede gir birde ben çok araştırdım kıbrısta en iyi üni daü olarak geçiyor. Trde iyi bir yer tutturamazsan kıbrısada gidersin ama aöfede kayıt ol olmadı 2 üniversite bitirmiş olursun işte fena mı :) Biz açık öğretime direk kayıt yaptıramıyoruz dgs ye girmemiz gerekiyor bu yıl bize aöf de ok.öncesi öğrt. 2000 kontenjan verilmiş 60 sözel 15 mat. netim var süre yetersiz geliyor bana aöf büyük bir iht olur ama ben örgünde okumak istiyorum Trde örgüne yerleşmem çok zor o yüzden tercihlerim arasında kıbrıs olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 liberal said: kıro değilseniz dışlamıyoruz genelde. ha zaten naz isimli biri dışlanmaz burada rahat olunuz sdf uküyü düşünüyorsan hala bir araştırabilirim. arkadaşların yarısı orda Evet hala düşünüyorum tercihlerim arasında olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 DAU mimarlik yaz naz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 giden herkes ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hic alakasi yok kulliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 trainspotting23 said: giden herkes ağlıyordedim ama dgs iyi geçmedi 270 puan falan alırım seve seve kıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 trainspotting23 said: trainspotting23 said: giden herkes ağlıyordedim ama dgs iyi geçmedi 270 puan falan alırım seve seve kıbrıs Benim dgs sınavımda kötü geçtii sözel çok yordu zaman kaybettim sayısala pek zaman kalmadı oysaki sözelime çok güveniyordum ben neyse hayırlısı olsun artık... Birşey daha soracağım ek yerleştrimede puanından yüksek yerleri yazabiliyoruz peki ilk yerleştirmede de puanımızdan yüksek yerleri yazabiliyoruzmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar