Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu konusunda yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
se ler 'bazı' java oyunlarını düzgün olarak destekliyor malesef..ama bu açığıda mophun la kapatıyorlar..mophun da ben en son baktıımda çok bi oyun seçeneği yokmalesef...boyut olarakda javadan daha fazla ama 41mb lık hafıza içinde çok büyük problem olacaına inanmıorum:) bunun dışında symbian la javanın tam ortasında kalite olarak...

yannız radyosu nası yok tam anlamadım özelliklerinde var yazıodu?!?yoksada dert etme brz daha para çıkartabilecek olursan:) external radyosu var 2 model olarak bitanesinde dijital bi gösterge olması lzm hangi kanalda olduun fln dierinde yok(atık şansa hangi kanaldaysan..)ayrıca o hafıza sana yetmezse(mp3 için)yine external mp3 player ı var 128 mb lık olması lzm..bt kulaklıkla baya keyifli olabilir(stereo olmasada..)
bunun dışında herhangi bi sorun varsa yanıtlayabilirim yine se ler hakkında bilmediim az şey var bayaadır inceliyor ve kullanıorum:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
said:
Tyrael, 12 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
radyosu nası yok tam anlamadım

t630'un radyosu yoktu, aldığım k700'ün radyosu var.
en azından teknosa'da öyle dediler :-P
said:
Tyrael, 12 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
se ler hakkında bilmediim az şey var bayaadır inceliyor ve kullanıorum:)

bana şu wap, gprs hede hödösünü anlat çok sevinirim.

bir de bedava oyun indirebileceğim bir yer varsa (ya da sende oyun)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Eylül 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
n-gage diyecektim ama çoktan almışsın tey tey teyyyy[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind

[Bu mesaj Vicious tarafından 12 Eylül 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
n-gage çok büyük bence yenisi çok hoş olmuş ama mp3 desteklememesi radyosu olmaması çok fena olmuş..bende düşünüodum ama kullanacaım en büyük özelliklerden 2si gidince olmamış..şimdi k700 düşünüorum ama s700ü de bekleyebilirm..

k700ü olanlar görüşlerini yazarlarsa tel hakkında çok sevinicem..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
telefonun ektan kalitesi vs ye girmiyorum onlari gayet iyi biliyorsundur zaten:)
mp3 leri cok guzel caliyor yani gelen ses hakkaten cok kaliteli ve baya yuksek cikiyor oyleki trende bile duyurabildim arkadaslara.
zannedersem 1 saat dolmadan sarj oluyor alet bluetooth dan cok hizli veri transferi yapiyor.
Hem nokia kullanmis birisi olarak tlefona bir gudne alistim kullanimi cok kolay.

ara menulerde ise hersey dusunulmus telefon defteri nde e mail dan tutunda ev adresine akdar hersey icin ozel yer ayrilmis durumda ses kaydedicisi var ama onun kalitesi super hiper degil ama idare eder.

cekilmis fotolari gormek istiyorsaniz paintball bulusmasi bol resimli die bir topic var estelin actigi ordaki fotolar k 700i ile cekildi.

yalniz hafiza bana yetmiyor su mp3 hede sinden bahsetmissin o nekidir nerden bulabilirim ne kadardir bunun gibi baska atraksiyonu varmidir?

ha birde stereo [signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 12 Eylül 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi mp3 hedesi şudur alttan takıosun yüklüosun mp3leri bluetooth kulaklıından dinliosun tek kulaa takıldıı için bt kulaklıkları okadar zevkli deildir dinlemesi diildir diyorum(stereodan kastım buydu:) )
hmm bakim resimlere..
kaliteyi fln tahmin ediorumda tel hızlımı?bende t68 vardı evvelden korkunç yavaştı t610 a geçtim o yeterince hızlıydı şimdi o da yavaşladı bayaa can sıkmaya başladı..hafıza bence yeterli mp3 olayını md den hallediorm çok şükür..41mb az diosan t6xx serisini görmen lzm 2mb hafıza çek 50tane resmi sora bitanedaha görünce güzel olay hangisini silsem die kafa patlatmaktan...nese allahtan aldık şu bt meretini kurtulduk..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
ohh gayet güzel çekmiş valla!bence bi telefonun bu kadar çekmesi yeterli yani sonuçta ne olduu belli olsun yeter s700 düşünüodum ama oda gereksiz çok güzel olması dışında:) ne kadar bu alet?[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
keşke ekimi bekleseydin.
şu an piyasaya yeni sürülmüş telefonların hepsi ara teknoloji,daha öncekiler ise eski kalıyor.
ekimde çıkıcak olan nikia 6630 ve sony ericsson p910i gibi telefonlar(telefon değilki onlar laptop aslında) şu an piyasada bulabileceğin her telefondan daha iyi.
gerçi fiyatlarıda çoğunun 2 katı kadar.fakat p910i nin external memory 1gb ya kadar çıkabiliyor(ohaaa) buda telefonunuzdan divx vcs filan izlersiniz demek yada içine 200 şarkı atarsınız demek. ayrıca 6630 bildiğim kadarıyla 3g destekliyor eğer avrupada yaşıyorsanız. p910i ayrıca bir qwerty klavyeye sahip dokunmatik ekran digital kamera .6630 da ise 1.3 megapiksel bir kamera var.symbian kullanıyorlar . fakat senin aldığın k700 kullanmıyor yani bu şu demek p910i veya 6630 sürekli geliştirilebilir ek programlarla fakat k700 geliştirilemez.bu arada bazı arkadaşlar 7610 ve 6600 da symbian kullanıor diyecek fakat bu yeni cihazlar daha üst bir symbian (8.0) kullanıyorlar.ayrıca p910i word documanlarınıda açabiliyor yani bu telefonunuzla kitap okuyabilirsiniz demek. dolayısıyla cep telefonu alıcaksanız, teknoloji hastasıysanız (hasta derken gerçekten hasta yani dokunmatik ekranda isterim, word doc isterim qwerty kalvyem olsun divx izliyim telefonumda, fotoğraf makinesi gibi foto çekey,m wlan olsun zart zurt) ve telefona ayırabilecek 1.4 milya civari bir para varsa ekimi bekleyim.bildiğim kadarıyla çoğu teleofncu ve tekno sa kredikartına 12 taksit yapıor.[signature][hline]homo homini lupus
  • Yeni Oluştur...