Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şimdiye kadar Ericsson A1018 Nokia 6110 Nokia 3310 Nokia 3330 kullandım cep telefonu olarak. Nokia 3330 kullanım ve tek tuş açısından çok rahat bir telefon. Ama kaç senedir aynı telefonu kullanıyorum, bozuldu bir de. Bu senenin başından beri, Nokia 6230 almak istiyordum. Ama benim telefonum bozulduğunda babamın eski telefonunu aldım, 6610. Bir sürü özelliği var, MMS vs vs. Ancak telefona alışamadım. Tek tuş özelliği yok, tuşları felan çok karışık. 3330'da alıştığım bir çok özelliği bu telefonda bulamadım, menüler felan çok karışmış. İşin içine GPRS, java, MMS felan girince menüler iyice karışıyormuş bunu gördüm. Bu yüzden 6230'dan soğudum. Ama yeni telefon da almak istiyorum. Bir tek Nokia hakkında bilgim var, ericsson, lg, samsung felan takip edenler varsa yardım edebilir diye düşündüm. Başta telefonumun radyolu olmasını istiyorum. Bir de mp3 çalar olursa şahane olur. Ama telefon hafızaları 3-4MB felan oluyor gördüğüm kadarıyla. Ee böyle olunca da mp3 çaların ne anlamı kalır ki, radyoyla yetinirim ben. Kameralı bir telefon düşünüyordum da, nassa dijital kamera var benim, ayrıca bu kameralı telefonların görüntüsü kötü oluyor, kameradan vazgeçtim o yüzden. 7600'ın özellikleri güzel gibi gözüküyor. Ama şekli çok tuhaf. 5140, 7600, 6810, 6230, 6510 düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz nedir? Telefon firma veya model konusunda serbestsiniz, Türkiye'de bulabileceğim herhangi bir telefonu tavsiye edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 T68i ler bir arada kampanyadaydı. Ve eski bir t68 kullanıcısı olarak mutlaka öneririm. 200 milyondu kdv dahil. Renkli ekran java gprs ve şekli süper tatlı tuşları falan çok tatlı. Keşke olsada sevsem şimdi.. Edit: yannis yazim[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock [Bu mesaj nedanko tarafından 11 Eylül 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bir de Telefonuyla GPRS, WAP, JAVA gibi hizmetleri kullanan kimler var? Neler yapıyorlar, memnunlar mı? Laptopuyla cep telefonunu birlikte kullanan kimler var peki? Son olarak, winamp radyolarını, cep telefonuyla dinlememiz mümkün müdür? Hadi mp3 çalıyorlar ama yer yok, bari internet radyolarını dinleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şİimdi shoucast geyik olur. O kadar gprs'e para vermek istemessin zaten 25k ile bağlanıyor. Buffer olur.. Ben kullanıyorum laptop ile. Ngage kullanıyorum. Çok sık kullanıyorum hemde.. GPRS mutlaka işine lazım olur.. java oyunlarıyla zaten çok fazla içli dışlı olduğum için java da kullanıyorum. Ve senin için en azından sıkıntılı anlarında oyun oynayabilirsin.. Konunun özü mutlaka yolda falan nete ihtiyacın olur. şimdi hiç lazım olmadı deme çğnkü oyle bir imkanın yoktu.. GPRS'ten girip bvu akşam ne etkinlik tv de ne var geyiklerine bakabiliyosun öğrenci evinde falan.. Yani her yerde lazım oluyor..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock [Bu mesaj nedanko tarafından 11 Eylül 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bir model tavsiye edemeyicegimde artik nokia nin bir numarasi kalmadi onu diyim . eskiden hadi baska markalarda olmayan ozellikler vardi pahaliydi ama artik her marka super modeller uretiyor . illede nokia dusunme motorolanin siemensin modellerini de arastir biraz cok daha uygun paralara daha iyi telefonlar bulabilirsin . (nokia ya gore tabii :D )[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 6230 u babam kullanıyor çok güzel telefon bence onu al.ses kalitesi mükemmel.görüntüleride kaliteli.samsung kullanıyorum ben mesela e710 ama radyosu yok onun.wap,java,mms kamera var.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 6600 hala kral[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 - evet t68i fena değil, t630 da güzel. - 384 kbps hızdan felan bahsediliyor telefonlarda, maşallah benim kablo internet'i bile geçiyor.. - illa nokia demiyorum zaten, tek takip ettiğim nokia, diğerleri hakkında pek fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Höynk! 384 mü?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben de GPRS ve WAP kullanıyorum belki dün görmüşsündür , 6600 vardı bende . Eskiden oyun falan indiriyodum şimdi bilgisayardan blue tooth la yolluyorum , ama öss sonuçlarına falan telefondan bakmıştım mesela .[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 t630 kullanıyorum. Vasat olan bir kamerası, 2MB memory, dışında hiçbir kötü özelliği yok. Radyosu yok. Bunun dışında cep telefonlarında var olan her bi halt var. Tavsiye olunur. Yüksek hızlı GPRS olan EDGE de var, ama operatörler desteklemedikten sonra ne farkeder :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 11 Eylül 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 6230 tavsiye ederim hem görünüm açısından hem menulerin kullanışlılığı dier tel.ler gibi 16 17 menu yok 6 7 tanede bitmiş. ve kalite olarak baya güzel. birde asla nokia dışında telefon tavsiye etmem[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Eylül 2004 11:54 tarihinde demiş ki: Başta telefonumun radyolu olmasını istiyorum. Bir de mp3 çalar olursa şahane olur. Ama telefon hafızaları 3-4MB felan oluyor gördüğüm kadarıyla. Ee böyle olunca da mp3 çaların ne anlamı kalır ki, radyoyla yetinirim ben. Kameralı bir telefon düşünüyordum da, nassa dijital kamera var benim, ayrıca bu kameralı telefonların görüntüsü kötü oluyor, kameradan vazgeçtim o yüzden. sony ericsson k700 istiorum demişsin resmen:P valla memory card olayı yok ondan 41mb lık hafızasıyla yetineceksin..radyosuda var 65k ekranı var 1mp kamerası var yurtdışında telefonla birlikte tv ye bt girişi gelio direk çektiin fotoları ve videoları tv de seredebiliosn(burda verirlermi bilinmez)dizayn olarakda çok hoş bence!ama symbian yok(bence iiki ya nese) ama memory card yok(tek ve en büyük eksii) kolay gelsin![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bende ngage ı boyutlarından dolayı satıp sl55 almayı dusunuyorum sıyah olanından kucuk hos bısey telefon msg ozellıgı war kamera zaten ıstemıyorum bu topıc ıyı oldu bende degıstırcem cunku ama fıyatı 400 den yukarı olmassa ıyı olur :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 T630 ile 7600 düşünüyorum şimdi said: Mike, 11 Eylül 2004 15:39 tarihinde demiş ki: 18- lere cep telefonuda yasaklanmi$ aldiim duyuma gore =D valla 18++ (kazaa lite k++ ya da dc++ hatta c++ gibi işte) olduk biz ehe bize işlemez o yasalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 t610 var bende. Güzel memnunum hatta 2004un en ıyı telefonu secıldı :) Java kullanıyorum Java oyunları nı WAPTan ındırerek oynuyabılıroyum falan vs. Tavsiyem Sony Ericsson k700i falan alman olur ama aşırı bana dersen t630 diyor ve Sony Ericssondan şaşma diyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 evet gittim Sony Ericsson K700i aldım, T630 alcaktım, ama radyo yoktu. Zaten boyut dışında pek bir farkı yok ikisinin. Evet arkadaşlar, Artık Java, GPRS, WAP, hede hödö işlerine giriyorum da, çoktan bu konuda tecrübe kazanmış kişilerden yardım istiyorum, neler yapabilirim? Hangi oyunları oynayabilirim? PC'nizde oyun varsa yollayın bluetooth sayesinde cep telefon'a aktarıyım. shoutcast internet radyosu dinleyebiliyor muyuz? paticik'e nasıl bakıp mesaj çekebileceğiz? msn, icq kullanabiliyor muyuz? vs vs.. hadi gençler bir el atın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla nicq vardı nokialar için ama eriksın için varmı bilemiyicem[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende k700i aldim gecen. oyunlarin haricinde ne gibi programlar kurabiliriz buna? birde kamera sina bir programmi ne yukletim extended cekime geciliyormus extendedla cekilen fotolari gordum hakkaten dehset verici bu nasil olur acep? bonecrusher su sitede guzel theme ler var k700i icin ben aldim bir iki tanesini sende bak sitersen. http://www.esato.com/logos/colour/k700themes.php [signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 12 Eylül 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 extended ne demek? süresi uzatılmış değil mi? kalitesi mi artıyor, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aldım abicim çoktan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hangi oyunların bu cep telefona uyumlu olduğunu nasıl anlıycam? bir de oyun lazım bana nerden bedavaya indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 gprs, wap veya java destekli cep telefonu kullanan yok demek ki yardım eden de yok.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 3220 veya 3200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ayrıca msne gelirsen yardımcı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar