tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Memphis said: tunca di.fm vocal trance k3nk gamers song gl bakalım tuncanın mekanik ne kadar kötü aha iimiş lan bunu açarım chiptune da varmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu streamleri kaydedicek bi program bulamadım adam akıllı varmı bilginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 livestream kapadıktan sonra soruyor kaydetmek ister misiniz diye kaydediyosun istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ya topicini leş etmek istememde , şeyi sordum ben senin eski streamleri pc ye kaydetmek istiyorum misal onun için program yada extenşın bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 euhe yok be ne leş etmesi ama bilmiyorum o nasıl olur malasef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Tunca bana zork oynamayi ogret parasi neyse vericem cok lesim idolumsun sdf ciddi lan bi cekirgelik yap de lan ibis bole mi oynanir de istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 zork oynıyamıyorsan walkthrough kullan kimseye söylemezsen kimsede bilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Daesu said: ya topicini leş etmek istememde , şeyi sordum ben senin eski streamleri pc ye kaydetmek istiyorum misal onun için program yada extenşın bulamadım internet download manager kullanarak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahah nasıl ogretim lan sor cevapliim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 olm olay o değil bilioz o sorulcak kısımları ne birim ne işe yarıo ama bariz ben bişeyelri build orderleri fln yanlış yapıorum scouting'i beceremiorum sonra sıçıp batırıorum yeniliorum ifrit oluorum böle monitör sökesim gelio kızıorum hahah onu diom işte maç yapıp senlen diceksin lan işte şundan sen batırıosun diye dikkat etmediğim nedir gördüğün major hataları sölesen diorum sfd olmaz mı öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 koy replay buraya söliim hatalarını ve geliştirmen gereken şeyleri =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 stream açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 8bit unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 deminki turtle terran çok fena tokatladı yanlız seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 baneling drop olmuyo ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 adam staj zamanı stream yapıyor teeey hayat sana güzel tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çok güzel dövdüm dikkat ettiyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Hacı bi de mario soundtrack açta dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 nerden geldi onlar ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bunker rusha karşı verdiğin ekonomik kayıptan oluo ne oluosa. Queeni expten çıkartsan daha hızlı olur yardım etmesi. Söylemesi kolay diceksin belki ama gosu tipler spine atmadan savunuyolar. Sen niye yapamayasın, senin neyin eksik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 euhe haklısın duzgun savunamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yenebilirdin neden çıktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Zor iş gerçekten bunker rush savunmak. Arkadan ne kadar marine geliyorsa o kadar zergling basman gerekiyor, dronelarla saldırıp hpsi az olan dronu kaçırman gerekiyor. Fazladan bastığın her zling, spine crawler senin için dezavantaj. Biliosun zati sen bunlarıda, yeni oyuncular varsa onlarda bilgilensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 heuaheu z-z sıktığı için mi all-in yapıosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar