Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stream]fevax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Memphis said:

tunca di.fm vocal trance k3nk
gamers song
gl bakalım tuncanın mekanik ne kadar kötü

aha iimiş lan bunu açarım chiptune da varmış =P
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ya topicini leş etmek istememde , şeyi sordum ben senin eski streamleri pc ye kaydetmek istiyorum misal onun için program yada extenşın bulamadım

internet download manager kullanarak yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
olm olay o değil bilioz o sorulcak kısımları ne birim ne işe yarıo ama bariz ben bişeyelri build orderleri fln yanlış yapıorum scouting'i beceremiorum sonra sıçıp batırıorum yeniliorum ifrit oluorum böle monitör sökesim gelio kızıorum hahah
onu diom işte maç yapıp senlen diceksin lan işte şundan sen batırıosun diye dikkat etmediğim nedir gördüğün major hataları sölesen diorum sfd olmaz mı öle
Mesaj tarihi:
Bunker rusha karşı verdiğin ekonomik kayıptan oluo ne oluosa. Queeni expten çıkartsan daha hızlı olur yardım etmesi. Söylemesi kolay diceksin belki ama gosu tipler spine atmadan savunuyolar. Sen niye yapamayasın, senin neyin eksik...
Mesaj tarihi:
Zor iş gerçekten bunker rush savunmak. Arkadan ne kadar marine geliyorsa o kadar zergling basman gerekiyor, dronelarla saldırıp hpsi az olan dronu kaçırman gerekiyor. Fazladan bastığın her zling, spine crawler senin için dezavantaj. Biliosun zati sen bunlarıda, yeni oyuncular varsa onlarda bilgilensin.
  • Yeni Oluştur...