ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Büyük dosyaları indirmek için emule kullanıyorum.Yavaş çeksede işimi baya görüyor ama müzik çekmek için kullandığım diet kazaa pek işe yaramıyor istediğim şeyi genelde bulamıyorum.20 tane program indirip denemektense paticik ahalisine sormaya karar verdim. sizin öneriniz hangisi(çok sayıda şarkı bulabilip.yüksek hızla indirebileceğim)?
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bütün p2p programlarını denedim en yüksek hız kazaa.aratırken auto search for 4-5 minutes e ayarlarsan bulabilirsin sanırım istediğin şarkıyı. ama yine bulamıyorsa dc++ deniyorum ben[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see!
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Soulseek oldukca basarili bir program tavsiye ederim .[signature][hline]MaXi...
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 album icin irc daha ideal be abi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ircden sabreden derviş sabretmekten gebermiş sorunu ile başa cıkabiliceksen indir onun dısında en güsel yol ne mp3 ü arıyorsan ara hepsini bulabilecegin ve download hızı olarakta gayet isteklerine cevap verecek program olarak dc++ tek geçerim[signature][hline]Grandmaster Hamburger
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Album ındırmek ıcın Bittorent-ABC client Tek tek Mp3 ındırmek ıcın Kazaa Lite ++ kullanıyorum.[signature][hline] The Truth is out There
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dc++ iidirde nedendir bilmiorum ama cok ayar oluorum :P[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kazaa lite en ii mp3 downloader bence[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 en iyi bozuk mp3.... = kazaa[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 gidip piyasadan almak lazım korsana hayır . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 korsana hayırda aradığın parçayı bulamıyorsunki mesela ben gorillaz ın starshine sini severim ama diğer parçalarını sevmem şimdi 1 parçayı tektek arıcam bide hepsini alacam diğerlerini dinlemicem ve 7 8 milyon vericem saçmalık adamlar zaten albümü almak istiyenlere cd ile sunup allahın parasını kazanıyor star adam zaten altına çekmiş limuzin sırf 1 şarkı için adama paramı vericez hem şarkısını çalmak istersen bi şekilde çekeriz genede televizyondan falan:) bırakın mp3leri iyiyiz biz böyle ha şöyle bişi olabilir güvenli bi sistem olur mp3 ü çok hızlı indirmeni sağlıyan mp3 başına ucuz bişi verirsin 500binlira falan:)[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 var zaten.. i tunes. bi şarkı 1 dolar. bir cd 10 dolar. piyasaya göre makul fiyat
Öne çıkan mesajlar