Quatzal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 arkadaşlar ortamların en iyi vampir avcısı blade abimiz geri dönüyor.Yanında blade'in üvey babasının taş gibi olan kızı ve birde harbici bir delikanlı vampir.. blade abimize biri demişki:'I see you alone surrounded by a sea of enemies...' [Bu mesaj Quatzal tarafından 11 Eylül 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 fragmanını izlemiştim.bilmiyorum ya bence bu filim işin poqunu çıkarmak kavramını tekrar akıllara getirebilir.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 adam gibi son hazırlamışlar..yapımcılar kurana el basmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 inşallah adam gibidir de bu film de içine edilmişler kervanına katılmaz.[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Whistler oynuyo mu?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 desene blade gene av sezonunu acti[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Piyasada doğru düzgün aksiyon filmi yok gelsinde izleyek... Ulan bir sürü korku,komedi,romantik film falan yapılıyor ama aksiyon filmi yapılmıyor bu aralar. Benim gibi aksiyon severlerde aç kalıyor.Hellboy vardı yanılmıyorsam en son.Onada ne kadar aksiyon denilebilirse[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ryan reynolds oynuyor :) trailerı izlerken elemanın tip falan çok garip geldi two guys a girl and pizza place den sonra en son foolproofta izlemiştim orda da şaşkın, ibiş ve komik tipi devam ediyordu bakalım burda nasıl olacak (hannibal king heh)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Valindel, 12 Eylül 2004 00:12 tarihinde demiş ki: inşallah adam gibidir de bu film de içine edilmişler kervanına katılmaz. Sen kaçırmışsın herhalde. O daha ilk filmin ilk yarım saatinde katılmıştı kervana sen kaçırdın herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 blade 1 de 2 de super filmlerdi bir kere . belki 3 . filmde katilabilir o kervana bilemiyorum heh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aramaya inansak ??[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: huun, 12 Eylül 2004 13:28 tarihinde demiş ki: blade 1 de 2 de super filmlerdi bir kere . belki 3 . filmde katilabilir o kervana bilemiyorum heh 1 süperdi evet ama 1 ne kadar süperse 2 o kadar berbattı[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yoo 2 güzeldi bnece aksiyon açısından. Sonu biraz dandikti o kadar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Quatzal, 11 Eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: birde harbici bir delikanlı vampir.. hehehe harbici delikanlı vampir ne abi koptum.harbiden nası oluo o kime göre delikanlı ? insanlara mı vampir caimasına mı yoksa delikanlının el kitabına göre mi, öyle türk usulü bi en delikanlı vampir koysalar blade gibi bi filmi bile kurtarabilir :D[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ryan reynolds a böyle kötü adam tipi uymaz ki, bergen olarak benimsedik elemanı. Göreceğiz gene de filmde[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Infeqted, 12 Eylül 2004 00:21 tarihinde demiş ki: desene blade gene av sezonunu acti Menüde ne var bu sefer vampirden başka[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaşlar size açıklıyım biraz Blade Trinity konuda bu kez dünya vampirler tarafından yönetilmesi Dracula canlandırılıyor ve dünya vampirler tarafından yönetilmesi amaç. Nightstalkers grubu ise vampir avcıları, virüs geliştiryorlar bütün vampirleri yok etmek için eh herkesin ihtiyacı olanda Day walker :D[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar