batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 3 faction'ın hikayesi var.Rus çarlığı, Lehistan ve kazak atamanlığı.Bunların lordlarına gidip özel görev istersen veriyolar.Senaryo'su uzun ve zor lehistan senaryosunu bitirince kral seçiliyormuşuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hayda niye 3 faction yauw bende kırım hanlığı'yla kasıyordum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Steam'den 15$ 'a aldım görmemiştim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 siege de köprüde durarak savaş kazanılmayacağı bilgisini botlara vermeyen zihniyetin ben lol, siege'lerin hepsi eziyet salaklar merdiveni cıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 beceremiyorum ben bu oyunu. banditlere filan yakalanıp beş kuruşsuz kalıyorum ortada hep. bir yerde yanlış yapıyorum gibi ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 banditler çünkü bandit değil misket taburu gibi, kahveden adam toplayıp dövmek lazım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 enterasan bir bug rasladım 9 kisilik bandit ordusu 30kisi oldu savaşta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Oyunun basnda 3 gorevi yapip asker abanmak lazim direk cunku banditler basta gercekten can skyor. ulkelerle iliskileriniz de bozulmadan tavsiyem ticaret skill i ile baslayarak sehirlet arasinda kervan goturmek, iyi bir kervan 50 - 70 k arasinda para getiriyor ( 10-15k maliyetli) zaten bi kac kervan tasidiktan sora paraya para demiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 O bug olmayabilir, sen birisiyle savasa girdigin sirada yakininda dusmaninin dostu varsa, dusmaninin yaninda savasa katilabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kervan götürme olayını anlamadım ben. mayorla konuşuyorum göndermek için, olur diyor, giden gelen birşey yok. anlamadım ne yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben türkçe oynadığımdan ingilizce'sini tam bilmiyorum. Valiye kervanlar hakkında konuşmak istiyorum - bir kervan göndermek istiyorum - ( gideceği yer) - (gidecek mal) - (kervan büyüklüğü) seçtikten sonra yollanıyor. Yollamak derken tek başına gitmiyor kervan şehirden çıkıyor peşinde dolaşmaya başlıyor, zaten quest bölümüne de götüreceğin yerle ilgili quest ekleniyor Nereden ne kadar kar edeceğimizde ticaret skill'imizle, ticari mallara değer biç diyerek görebiliyoruz. Forumlarda bahcesaray yada kievden kadife alıp, narva yada vyborg'a satın diye tavsiye ediyorlar. Bugun bahcesaray'dan büyük kervan ile 90k kar ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bahçesaraydan kervan çıkarmaya çalıştım elimizde sadece üzüm var abey dediler. kaldım çulsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bahcesaray'da erzak satıcısında ne varsa onları çıkartabiliyorsun kervan ile. Bug mıdır bilemiyorum da başka bir yerden kadife alıp, bahcesarayda erzak satıcısına satıp daha sonra kervan yollarsan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi şimdi köyden recruit olayı yok mu? mal gibi 3-4 posttan mı adam alabiliyoruz? soru 2 mp'de kasmayan oyun sp oynarken neden savaşlarda kasar? bunun mantığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 mp'dekinden çok daha fazla birim ve bunların yapay zekası. şehirlerden adam almaya başlayabiliyorsun faction'a katılırsan ya da merc'leri olursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben şimdi bi faction'un mercinarysi oldum halen köylerden adam alamıyorum. bi de bişeyler okudum nette. ilerde castle olunca komutan basıp farklı üniteler alabiliyomuşuz. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kendi faction şehirlerinden alabiliyorsun, köyden değil. commander var şehir merkezlerinde. onunla konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi ya ben malım ya da oyun buglı bilemedim. ya da merc olunca asker alamıyosun ille vassal olcan. şimdi şehir dedik yani towna gidicez doğru anladıysam. kale male köy değil. check 2 tane seçenek var birinde kalede tur atıyosun öbürüne tıklayınca yazılı seçenekler geliyor işte akademiye git, tüccar loncasına git, silah ustasına git vesaire. yani şehir meydanı. ona tıkladım hatta kaleyi de gezdim yanlış anlamışımdır diye. check dediğim listede komutan falan çıkmıyor. NASI DÜZ ÜNİTE RECRUITLIYCAM HEEEEEEEEEEELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 her şehirde var mıydı emin değilim ama ben merc halimle paso adam topladım şehir meydanındaki commander'dan. önceden çıkmayan, merc olunca açılan bir seçenekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 lehistan'da yeminle tüm şehirleri dolaştım. dediğim gibi şehre inmiyoruz menüden seçilen şehir meydanı. alla allaaa deliricem. bu kadar mı fakir lan bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bi de bu kervan olayını anlatmışlar ballandıra ballandıra yok 90k yok 100k çıkarıyorum bi seferde diye. bakıyorum o söyledikleri kervan noktalarına ben kervan çıkaramıyorum :S bir diğer şey de adamların stokları devamlı boş. bal falan alabiliyorum böle saçma sapan şeyler. henüz linien falan kervan vereyim götür diye şehir valisi görmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 elinde o item'dan bulundur bir tane ensaf'a sat ordaki ondan sonra kervan çıkarmaya çalış çıkarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 80-90k kaldırmaya başladım ben spice rotalarını filan öğrendikten sonra, karakteri baştan aşağı en pahalı ne varsa giydirdim. ona rağmen iki mermi geliyor direkt gg heh çifteli tabanca süper ama, taak taak sıkıyorum hard boiled lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yunusemre said: elinde o item'dan bulundur bir tane ensaf'a sat ordaki ondan sonra kervan çıkarmaya çalış çıkarabilirsinbunu yemedi yalnız bildiin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aa o zmn fix'lemişlerdir belki, çalışıyordu eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar