Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - İ.B.B. / 01.05.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Euhe bizim TS'den puan alacağımızı bekleyen FB'li var mıydı ya:)...
Şu takımın yatmak için sahada oynadığı topla, kazanmak zorunda olduğu top farksız zaten, birşey oynadığı yok çünkü...
Biz şaşıp düşüp Buca-Sivas maçlarını alamasaymışız demekki kesin düşmüştük..Onlar bile zar zor alındı, Konya olsun vs...
Playout gibi bir sistem olsa, banko düşeriz, espri değil....
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Cüneyt Çakır resmen Trabzon maçında taraflı yönetti. Yönetmedi diyenin anlını karışlarım. İki maç da açıktı, hem Fener'in maçını hem de Trabzon'un maçını izledim. İlkinde penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu. Pozisyon dışarıda, yan hakemin kararıyla penaltı çaldı, kırmızı verdi. Gelelim Gaziantep'in pozisyonuna. Orada da adam son adam, geçse %80 gol, biçti resmen Trabzonlu futbolcu ama gel gör ki, sarı kart. Ayıp denen birşey var...

Tamam 3-0 da 10 kişi kalmış takım, tabi olur 3-0...

Gelelim Fenerbahçe'ye... Alex, Alex, Alex... Denecek başka tek şey, biri Guiza'ya traş olmasını söylesin... İğrenç insan ya... :D

Zegna said:

neye cıtımız cıkmıyor abi, zaten olmayan pozisyonlara farklı yorumlarda bilumum kume oynayan GS taraftarı, donyo takomu BJK ve bu takım taraftarlarının TS "sempatisi" ile bırak cıtı neler yazılıyor burda.

aynı "sempatik" taraftarlardan %100 kırmızı pozisyona sarı kart cıkınca CIT yok.

bu kadar yanar doner olmayın yani.

4 post üstündeyim, Beşiktaşlıyım. Yanar döner değilim. Ayıp senin yaptığın...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim, dünya takımı taraftarı olarak ismi geçtiğinde alınmışım :D Ya o bu değil de, şimdi Aziz Yıldırım ne dese haklı. Bir de Fener puan falan kaybetseydi düşünebiliyor musun çıkacak olayları? Bir de aynı saatte başlatacaklardı sözde...

2. yarı başladığından beri bu hakemler berbat dediğimizde de bize ağlak diyordu millet. Federasyona soru sorana hak mahrumiyeti cezası veriliyor artık... Ne denir abi bu pozisyona? İlk yarıda dışarıda olmasına rağmen içeri taşıyıp penaltı + kırmızı veren bir hakem, ikinci yarıda mevki açısından aynı noktada adam biçiyor, sarı kart... Bir de atılan Antep'in ve çoğu futbol yorumcusuna göre en iyi defans oyuncularından biri. Defansı çökert, 1-0 öne geçir. Suyundan da oooh oooh...
Sosyal ağlarda paylaş

O değil ben Erman Toroğlu ve Serhat Ulueren midir nedir ona uyuz oldum. Karabük başkanı tel ile bağlandı. İşte Emenike'ye söyleyin uyarın ne yapın ne edin sarı kart görmesin sınırda diğer böyle oyuncularıda uyarın falan. Adam da evet evet maçtan önce uyaracaz falan sanki FB ile kupa maçı yapacaklar. Sizene ulan resmen FB'ye karşı oynasın gol falan artsın diye yırtındılar. Serhat Ulueren zaten fanatik GS'li olduğunu FB'den nefret ettiğini bütün dünya alem biliyor.

Kaldı ki Emenike sarı kart görmemek için sen söylemesende herşeyi yapar. FB'ye karşı oynama fırsatını tepmek istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Telegol'de FB'yi yıllardır çekiştiriyor o herif. 4 tane adam penaltı yok hem içerde bile değil dışarda verse bile faul bile yok kartta yok hatta bazıları yere atlayan oyuncuya sarı kart diyor. Serhat Ulueren 10 defa tekrar soruyor bir daha izleyin sanki çekiyor falan. Adam FB şampiyon olmasın diye 10 yıldır kıçını yırtıyor.

Onu geçtim karabük başkanına bak futbolcuları uyar yarın dikkat etsinler özellikle emenike kart görmesin falan bir klüp başkanıyla böle konuşulur mu? Yada böyle yüzsüzlük olur mu?

Erman Toroğlu'da kuyruk acısı Aziz Yıldırım'dan dolayı oda istemiyor FB karşıtı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya, dün gece izledim tüm Telegol'ü. GSli Gökmen'in ortaya attığı birşey o. Gökmen dedi ki, Tüm maçlar pazar günü oynanırken, ligi biçimlendirecek (her iki takımla maçı olduğu için bu şekilde söyleniyor) bir takımın maçının pazartesi oynatılacak olmasının altında birşeyler yattığını ve emenike'nin kesinlikle bir hakem operasyonuyla sarı kart yiyeceğini iddia etti. Film koptu bir ara o yüzden. Yapılan açıklamalar ona sebep. Yoksa afedersiniz Galatasaray'ı öldürdüler dün geceki programda...

Canlı yayın röportajları sırasında Trabzonlu bir kişi küfür kıyamet Süleyman Rudolph'a saldırdı. sdfsdf. Seviyorum abi bu programı. Çok eğlenceliler... :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...