tinu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 neyse ben bu gün 1 mayıs katılmış katılmamış tüm sosyalistlere bir şarkı gönderiyim , türkçe değil ama idare edin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 escape said: böle mi kutlanır 1 mayıs. bütün sol partiler sendiklaar iktidar yaalakası olmuş. tayyibin ve polisin istediği gbi kutlandı yine. 1 mayıs hükümete ve sisteme tepkidir abi öyle bir eylem yaapılmalıydıki korkucak bazı yerler.. anlatabildimmi? lanet olsu helal...aylar sonra da olsa hakkını teslim etmeliydim. hak etmişsin kardeş helali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 12 ekimde 1 mayıs kutlamalıyız evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bize heryer 1 mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 doğum günün kutlu olsun kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 çetin abi ne alaka nasıl buldun bu başlıgı ya ahdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya buldum işte, yazını da daha önce hakkı ile okumamışım sanırım, okudum ve takdir ettim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar