nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Evet korku filmi arıyorum izleyecek. Haunting in Connecticut tarzı kolpa filmlere bile razıyım zira onlar da izletiyor kendilerini. Son 10 sene içinde çıkmış olursa güzel olur. REC 1-2 The Descent 1-2 bunlar biraz da olsa korkutabilen filmler. Paranormal Activity'leri korkmasam da keyifle izledim, Mirrors, Drag Me To Hell gibi filmleri falan da keza. Orphan gibi bir film de olabilir illa tam korku olması gerekmez ama Orphan da zaten normal bir gerilim değildi. Ya da The Orphanage tadında da olabilir fantastik ve duygusal öğeleri ağır basan korku hikayesi tadı falan :) Öyle işte, bu gece güzel bi korkayım diyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. PS: The Man From Earth tarzı düşündürücü, keyifli film tavsiyesi de yazabilirsiniz, elimi atmışken edinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?11,4924566,page=1 surdan yararlanabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ahahah çok korkunç olsun net olmuş, sağol ciciannem bakarım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 fritt vilt (cold prey) serisi hoştu. korkunç anlamda yani. evet. http://www.imdb.com/title/tt0808276/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 korku filmi sık izlemem ama "halka" her yönden kuvvetli bi korku filmi serisi. "böööh!" yanından çok psikolojik gerilim yanıyla ilgilenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 South parktan sonra ınsanın aklına humancentipad geliyor ister istemez (dogru mu yazdım bılmıyorum tabii izlemedim yemez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Suspiria denmiş o başlıkta,ben de öneririm.Paranormal activity de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 The Exorcism of Emily Rose Yukarıdaki filme bak derim, uzun zaman sonra tırsmıştım seyrettiğimde. Ruhani filmler birde gerçek bir hikayeden alıntıdır falan diye başlayınca... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 üff exorcismli şeylerden hep tırsmışımdır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 orphan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Suspiria çok başırılı izle mutlaka,yakında remake'i gelicek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar