dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mr_Hand said: aha. vanil benim ol? vanil benim avatar arkadaşım! seni gidi bilgisayar oyun karakteri... seni gidi ps3 demosu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 napae said: dasaaa said: @naz: lol sanki görmeden inanıcaz.. HEMEN ÇEKER KOYARIM BAK masaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: ya bi dur vanille sen! napae'den şüphe duyuyorum belki ben!! yoksa senin yerin bir ve tek! çok şükür postlardan gidebilirsin ama kafa yapin itibariyle siyirabilirsin. en az 3 es caiz sonucta. dogru yoldasin kanka, yolun acik olsun ......,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: ya bi dur vanille sen! napae'den şüphe duyuyorum belki ben!! yoksa senin yerin bir ve tek! çok şükür Başlamadan bitti. İyi oldu inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bir vanille 4eşe bedeldir gönlümüzde çok şükür. bir tek vanille ile istikrarla yola devam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Hey maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben neden yokum o listede yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 maaşşallah kızım maaaşşaalllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi pilan yapmayın pilan! uyduruk listelerle birbirinizin kalbini kırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa sana 3 vakte kadar almanya yolu gözüküyo hayırlı bi iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pipet said: ben neden yokum o listede yaa :( Ya Vaperon korktu, seni istersen onun yerine yazayım. Ama sonra ben şakirt değilim lan diye posta koymak yok bana B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kapattım listeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Myshkin said: vaperon said: @cetintas Sensin şakirt.. ..nda olmayacak bir noktaya gelmişsin. Sadece üzülebilim senin için... http://inciswf.com/1304884017.swf ahahahha abi şunu vermeyin ya tempo tutmaya başlıyorum çok başarılı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 taklitlermizden kaçının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 SeaGle said: dasaaa sana 3 vakte kadar almanya yolu gözüküyo hayırlı bi iş için inşallah din kardeşim inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahah swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: SeaGle said: dasaaa sana 3 vakte kadar almanya yolu gözüküyo hayırlı bi iş için inşallah din kardeşim inşallah allah göstermesin insallah, hamdolsun teget gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ama almanyada havalar biraz soğuk ısıtman lazım gelecek gibi gözüküyor hep fallar söylüyor bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 konunun canına ...tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ben maklube yapmaya gidiyom o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: dasaaa said: SeaGle said: dasaaa sana 3 vakte kadar almanya yolu gözüküyo hayırlı bi iş için inşallah din kardeşim inşallah allah göstermesin insallah, hamdolsun teget gecti. senin kalbimizdeki yerini kimse dolduramaz lakin şuradan bi heartbreak ile rejection yakayım ben yine de.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: kapattım listeyi.. Ya dasaa, kapatıyorsun listeyi, sonra 1 numara olduğuma inandıramayız bak adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 poponuzdan liste uydurmayın arkadaşım.. benim #1 olmak istediğim tek liste vanille'in kalbine giden listedir! bi de lemans'ı kazanmak isterdim ha imkan olsa curling'de de bi #1 madalya fena olmazdı ve de snooker! ama ronnie iyi oynayacaksa #2 de olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ayarlariz abi onlari, kendi aramizda curling turnuvasi yaptik 1. sen oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Sen bocce şampiyonluğu alacaksın dasaaa fallar söylüyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar