Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dsadgf donanımhaber falan da olabilir olm o bi sürü site vardır turuncu renkte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 En yenilerden biriyim ama aşkolsun dasaa kardeşim. Senin tüm suçlarını da üstlenirim icabında,"her şeyi ben planladım, 1 numara benim hakim bey" derim. Sen merak etme. Ben kimseyi satmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bildiğin pati o, turuncunun tonu da belli, üstüne bir de mesaj kısmının genişliği ortalaması rengi, tepedeki vişne çürüğü rengi hepsi tam tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hemen bi orgut organizasyon tablosu yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Başta ben olmak üzere de zaten çetintaş'ı suçlayacağımız için ifadeni alırlar yırtarsın dasaa :D Hem ben sana arka çıkarım merkezde. Sivil sivil :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mr_Hand said: dsadgf donanımhaber falan da olabilir olm o bi sürü site vardır turuncu renkte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aquila said: hemen bi orgut organizasyon tablosu yapin. ŞERGENEKON ÖRGÜTÜ ÖRGANİZASYON ŞEMASI cetintas 1. Komuta kademesi:Fizban Dasaa 2. Komuta kademesi:aquila Rewendor kafa karıştırma,şakirt propagandası birimi: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis,Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon zinde kuvvetler birimi: polyushka,kermit,küheylan,soris,fede,roket adam,tinu,dattebayo,gerge,smarthan,Saeros,Vanille,goldbaren,High Self,Pasta,dartanian,snake,nileppezdel(nam-ı diğer başkomutan),zaidral,archangel,Mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bu ne lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 trt'de haber olduk sen alışveriş yaparken! devlet peşimizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Öf hala yapamadım ya. Yarın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: O_O http://www.youtube.com/watch?v=FedVJnz3iAs&feature=youtu.be dakika 07:30'u açın çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 napae said: Öf hala yapamadım ya. Yarın inşallah. beraber işalla ben gelemezsem sen yine de saat al kendine altın rengi olmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Siyah saatim de var, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 iyi listede ben yokum. cover bozulmamış, halen undergroundım. oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @naz: lol sanki görmeden inanıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mr_Hand said: iyi listede ben yokum. cover bozulmamış, halen undergroundım. oh wai... ya abi senin koyduğun fotoların iyi renderlanmış cgi'lar olduğunu herkes biliyor zaten. bilgisayar oyun karakteri gibi adam mı olur allah aşkına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaperon said: @cetintas Sensin şakirt. Senin işçi partili görüşlerini paylaşmayan herkes şakirtse ohoooo. Sen hangi kafalardasın? Yazdıklarına dikkat et. Artık terbiyesizlik noktasına yaklaşıyorsun. Yakışmıyor sana... Ama doğru, Doğu bey'in senin dediğin gibi 1 saatte o kadar beyin yıkayabiliyorsa, bu söylediklerini normal karşılamam lazım. O kadar muhabbetten sonra ne halde olduğunu anlayacak, kime ne dediğinin farkında olmayacak bir noktaya gelmişsin. Sadece üzülebilim senin için... abi naptin OZSEKIZ YASINDAYIM BEN ne diyorsun diye gelecek =\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @dasaa lolol napiim lan nası foto koyacam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: napae said: Öf hala yapamadım ya. Yarın inşallah. beraber işalla ben gelemezsem sen yine de saat al kendine altın rengi olmayan.. neyse ki sadece imam nikahiydi. bozdum insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaperon said: @cetintas Sensin şakirt.. ..nda olmayacak bir noktaya gelmişsin. Sadece üzülebilim senin için... http://inciswf.com/1304884017.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aha. vanil benim ol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya bi dur vanille sen! napae'den şüphe duyuyorum belki ben!! yoksa senin yerin bir ve tek! çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: @naz: lol sanki görmeden inanıcaz.. HEMEN ÇEKER KOYARIM BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar