dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yalnız cidden empire olmuşuz yahu.. dear emperor palpatine and my supreme commander darth vader... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: en kötü ihtimalle "tayyip from the block" kartım var.. şimdiye akdar bi KYK da işime yaradı başvurmamama rağmen burs verdilerdi bir de İBB bursu almıştım guvenmeyin bu adama, hanimi alir almanyaya kacar, baveryada banliyo hayati yasar, sizi hatirlamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 5 saniye akdar önce telefon çaldı, açtım, ahizenin öteki ucundaki bant kaydı "türkiyemizin mimarı başbakan sayın recep tayyip erdoğan hede hödö günü içerenköyde..." diye bir mesaj okudu kulaklarıma son çağrı olaiblir mi diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ya Babacum eğer avukatsa para bavyera'dan tatlıdır aquila. Bir an da yüzlerce müşterisi olma durumu var, gitmez bizi bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 avvvvukkaaaattt!!!! patiye bi kanzuk lazım abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yok avukat değilim.. ama olsaymışım olurmuşum da çok fazla avukat tanıdık var ama bana en yakını abşam ve annem.. sonra işte istanbul barosu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: 5 saniye akdar önce telefon çaldı, açtım, ahizenin öteki ucundaki bant kaydı "türkiyemizin mimarı başbakan sayın recep tayyip erdoğan hede hödö günü içerenköyde..." diye bir mesaj okudu kulaklarıma son çağrı olaiblir mi diye düşünmeye başladım :) İlk kez mi oldu babacum? Bir ara dinlendiğimi bariz anladım, ben de gün içinde arkadaşlarla konuşurken günde 2-3 posta Feto'nun hatırını soruyordum beni dinleyenlere. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: yok avukat değilim.. ama olsaymışım olurmuşum da çok fazla avukat tanıdık var ama bana en yakını abşam ve annem.. sonra işte istanbul barosu fln bağa telefon numaranı vir!! bundan sonra vanille değil sağa yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oo çarpık ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 satti adam iki dakkada. ona dedim ki, o da bana dediki AVUKAAAT GEL http://www.youtube.com/watch?v=Ggo6X57WmVo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bizim evde hedef ben değilimdir de.. eve bir girseler türk solalrı aydınlık dergileri gazeteleri sözcü gazeteleri kitaplık dolusu ileri yayınları kaynak yayınları feto gerçeğiyle iligli bütün kitaplar.. şenlik şenlik adamların kamyon getirtmesi fln gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Millete lazımmış bu tip bir atraksiyon. :D En son 30. sayfadaydı bu topik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dostça yazıcam ama siigıl.. sana da sevgi dolu matris mesajları yazdığımı unutmamışsındır.. o matematik kokulu, tutkulu mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: satti adam iki dakkada. ona dedim ki, o da bana dediki AVUKAAAT GEL http://www.youtube.com/watch?v=Ggo6X57WmVo&feature=player_embedded ben sana aşkımı ilan ettim ama sen kanka ayağı yaptın bana. daha fazlasını istediğimde de cevap bile vermedin!!!! KAYITLARDA VAR BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 burda masonlukla alakası olan varmı diye sorsam hakaret etmiş olurum masonluğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaperon said: Millete lazımmış bu tip bir atraksiyon. :D En son 30. sayfadaydı bu topik. :D abi sen ötekisini nereden buldun? polise mi çalışıyorsun? ha? beyler bu polise çalışıyor.. adamımız vaperon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: dostça yazıcam ama siigıl.. sana da sevgi dolu matris mesajları yazdığımı unutmamışsındır.. o matematik kokulu, tutkulu mesajları. Gresimi getirin bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 unutmayalım, title verin "sivil" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 HighSelf said: burda masonlukla alakası olan varmı diye sorsam hakaret etmiş olurum masonluğa açık mı lazım kapalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 HighSelf said: burda masonlukla alakası olan varmı diye sorsam hakaret etmiş olurum masonluğa bunlar her yerde konusulucak seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 HighSelf said: burda masonlukla alakası olan varmı diye sorsam hakaret etmiş olurum masonluğa mason yok da masonry dersen yapıcak buluruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: vaperon said: Millete lazımmış bu tip bir atraksiyon. :D En son 30. sayfadaydı bu topik. :D abi sen ötekisini nereden buldun? polise mi çalışıyorsun? ha? beyler bu polise çalışıyor.. adamımız vaperon Daha kaliteli görüntü bulur muyum diye düşünürken bilişimle alakalı bu çıktı karşıma. Hahahahhaa adam iki dakikada polis yaptı bizi :D Rewendor said: unutmayalım, title verin "sivil" diye. Ahahahah bu çok iyiydi. İtirazım olmaz. Negzel kırmızı kırmızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Xenocide said: cetintas said: Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur. Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... B)- abaav hedef gösterilmişiz http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/04/Vakitdanistay.jpg kacalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 i am watching you vaperon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Süper, bir online forum stalkerım eksikti :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar