Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye için GPS (navigasyon) cd si..

Cermy

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar pederin arabasi icin turkiyenin gps cdsini ariyorum .. araba kendi icinde amerika cdsiyle geldi.. turkiye icin henuz resmi bi cd olmadigini biliyorum ama belki yapan , bulan falan olmustur.. googledede ariyorum su an ama bisi bulamadim .. yardimci olursaniz sevinicem. he arada o gelen cdyi inceledim DVD-ROM mus... alabiliceim bi yer warsa satın da alabilirm ?!?![signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede kabaca işlenmiş GPS haritaları mevcut ama tek detaylı çalışma İstanbul üzerinde yapılıyordu diye biliyorum. Hatta bir aralar bitti diye duymuştum.
Amerikadaki en ufak sokak dahil gösteriyordu ama TRdeki ne kadar detaylı olabilir bilemiyorum. Yolda giderken 23mt sonra sağa yol var diyip minnacık bir yolu dahi gösteriyordu ordaki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

ya istanbuldayim zaten de nerelerde bulacagimi bilmiyorum .. 1-2 modifiyeciye sordum sadece araba parcalariyla ilgileniyolar bunlarla degil.. he arada gps artik bisurur araabada varda bu bahsettigim araba burda yok ;).. bittigini nerde duydunuz ya ben hala bisi duyamadım :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

bu is icin bildigim kadariyla kendi uydun olmasi gerekmiyor ama emin degilim .. zaten istanbulda vs gps icin altyapi (uydu fln hersey) var fakar bunlar bizim icin degil. askeri bolumler ordu falan veya denizciler bunlari zaten kullaniyor.. simdi bi site buldum bunlarla ilgili sanırım orda yeterli acıklama var bende simdi okuyorum bakalim cd bulabilcekmiym
www.gpsturk.net[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

yok...

Boşuna uğraşma :p

Vaktiyle ben 5934598340598 saatimi verip aradım ama bulamadım...

Ama şöyle bir olay var,
bazı GPS ler geçtiğin yolu hafızada tutarak harita çizebiliyor :PpP

Tabii yolların hepsini geçmen gerek...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

yok be abi bu yolu kendi cizmiyo :) ben hala ariyorum ve bulamadim ama durmak yok devam.. olm ciptek sorarak olmuyo bu isler ;) peder kabul etmedi :D
o cd koltugun altindaki dvd player tarzi birseyin icine konuyor ve hep orda kaliyor boylece kullanabiliyosun iste[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

gps isin icindeki macereci ruhu hissetmeni engeller . uzun yola ciktin mi arada bir haritayi soyle direksiyonun onune yavas yavas acicaksin dusuneceksin hmm diye kendini macellan gibi hissedeceksin sonra yakinlardan gecen birine yolu soracaksin sonra guleceksin lan diyeceksin macellan in boyle yol soracagi kimse yoktu buyuk adammis diyeceksin . tabii sen marco polo colomb vs ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

24 tane uydu var dünya yörüngesinde (sadece GPS için olanlardan bahsediyorum), peki sendeki ukalalık niye ?

p.s: türkiye'den en fazla 11 uydu ile haberleşebilirsiniz (dünyanın şekli itibarı ile), bu da 3 boyutlu harita için bile yeterli....

said:
Ragnar, 01 Eylül 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
Türkiyede kimde gps hizmeti alacaksın cd nin olması sorun değil kimin uydusuyla haberleşeceksin ?
[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 01 Eylül 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...