barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 mike baba. http://www.youtube.com/watch?v=L609JsPFmmI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ne mike baba? portnoy geri mi döndü? ha mangini imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mike'a noldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 a7x'te :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 davayı sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 satış koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 vay döt lalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=E-kG0Oz4ECA&feature=grec_index Portnoy 2.nesli yetiştiriyo ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 NolaxThensbane said: vay döt lalesi O ne ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bu mangini dunya rekorunu kiran eleman demi? zamaninda begenmemeizlik etmistim adami, dt begendiyse bi bildikleri vardir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 1203 bpm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 oeh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=31c-FL0ZlZ0 en popüler videosu bu sanırım Mangini'nin. Şebeklik konusunda iyi adam da, Dream Theater'ın eski parçalarında neler yapıcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 koyduğum vidyoda izle napıo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 barnacle said: koyduğum vidyoda izle napıo:D ben o videoyu ara ara izliyorum zaten sıkıntı yok, ancak hızlı çalmak demek iyi davulcu olmak demek değil ne yazık ki. Ha Mangini kötü bir davulcu değil ancak, Portnoy'un çalış tarzı ile farklı gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 mangini kesin mi şimdi? ilk mesajdaki videoyu izledim de tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kesin ya 4parca o hepsini seyrettim ben bugun mangini ye telefon aciyorlar kabul edildin diye adam hatta nerdeyse kalp krizi gecirio bunu ogrendiginde sdfsdf sacmalio fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 he ben bakmadım diğer parçalara tamam ozaman tatlı bi herifmiş sevdim bu manginiyi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 petrucci ne uzulmus lan adam ayrildi diye, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 mimikleri falan süper elemanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 25 yıl boru mu ya ben 25 yıldır kendi organlarımla bile süre geçiremedim henüz portnoy'un derdi neymiş bu arada ben o kısımları da atlamıştım bu ayrıldı haberi çıktığında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 train of thoughts sonrasini dinlemekten hic hazzetmiyordum. marco ve mangini nin audition haberlerine cok sevinmistim, mangini olmasina daha cok sevindim. guzel bi tad getirir, hayirli olur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mangini lego gibi oturmuş gruba, ben bundan sonraki DT albümlerini dinlerim valla sdfg. Diğerleri ne etti merak edenlere devamını da şeyapayım http://www.youtube.com/watch?v=-vaDfcKzLbY&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=2QHMQjH17aw&feature=player_profilepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar