Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa Ön Paneli (Ses - Mik - USB)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kasamın ön panelinde yer alan nane bozuldu da. ses ve mikrofon girişi çalışmıyor. bunun tıpkısının aynısını bulabilir miyim acaba ben? bir tane almıştım ancak uymadı kasaya. usb girişleri kenarda, mikrofon ve kulaklık girişleri ortadaydı. sokete girmedi öyle olunca.

kulaklığı kasanın arkasına takınca da ses fena halde düşüyor windows 7'de, evet böyle bir saçmalık var. her neyse bulunabilir mi acaba ve nerede bulunabilir?

ön panel

Mesaj tarihi:
Kart okuyucu falan fişman çok amaçlı naneler vardı ön panelde cd-rom'un altına takılan, belki onların kulaklık, mikrofon falan girişi olanları vardır.

Gerçi oradan onun kablolarını anakarta takarken ortalık fena halde karışabilir gibi geliyor.
Mesaj tarihi:

şöyle bir şey sanırım bahsettiğin. hnn aslında iyi gibi ama bilemedim. yani dediğim tarzda bir şey bulamazsam son çare olarak bunu alırım heralde.

Aerocool Infinite 5,25

http://www.hepsiburada.com/Liste/aerocool-infinite-525-cok-fonksiyonlu-siyah-panel-ae-infinity-bk/ProductDetails.aspx?productId=bd97403&categoryId=1125
Mesaj tarihi:
Evet tam olarak bu.

Çok kullanışlı görünüyor bu aletler bana ama ne kadar kalitelidir bilemiyorum. Tekrar masaüstü bilgisayara geçtiğimde ben de kullanacağım.
  • Yeni Oluştur...