DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Dominos ince hamurlu dublex Extravaganza for3v3r :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 şu pizza kampanyalarına da uyuz oluyorum.Şunu alırsan bunu bukadar alırsın mega alırsan kola beleş yok 2 al bir öde bune ya bole matematik problemi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 DareJedi said: Dominos ince hamurlu dublex Extravaganza for3v3r :)-D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çok ısrar ettiniz papadan söyledim bi tane.burası hariç heryerden pizza yediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 dominos şubeye göre çok farkediyor ama. antalyadaki dominos yediğim en lezzetli pizzalardan birini yapıyordu mesela ama kadıköydeki felaket derecede kötüydü. genelde pizza bulls alıyorduk da onlar da son zamanlarda malzemeden çalıyordu baya papa john's da baya iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çook iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 xaty said: Bu pizzacılarda hep 2 piza alınca mı ucuza geliyor? Uygun fiyata tek pizası olan (makul boyutlarda) lezzetli pizacı yok mu? Pizza Bulls var. Tek pizza istersen 40% indirim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar