Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bonecrusher, 09 Eylül 2004 07:26 tarihinde demiş ki: tek pc oyununun ultima olduğunu zanneden, CS'nin HL modu olduğunu bilmeyen, FRP'nin ya da RPG'nin sadece ultima veya D&D 3e ile sınırlı olduğunu sanan kişilerden olmayın da, istediğiniz kadar oynayın gerisini umursamayın. Açarım Starcraft oynarım, ardından Diablo 2, ardından Natural Selection, sonra da Day of the Tentacle'a baştan başlarım. Sırf bir oyuna saplanıp kalmak, herşeyini o zannetmek, sizi oyuncu değil de anca lamer felan yapar bence. aynen, her seferinde aynı sinema salonuna gitmek veya aynı lokantada yemek yemek gibi birşey bu +1[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Şimdi gayet normal bişi gibi geldi bana bu yaptıkların Ama bone verdiği sinema ve lokanta örneği olayı feci bozdu. Şimdi benim beğendiğim bir sinema salonu varsa neden sürekli oraya gitmiyim. Yada süper iskender yapan bir mekan biliyorsam iskender yemek için neden yeni yerler arıyım ? Süper eğlendiğim bir oyun varsa aynı şekilde neden başka oyun aramakla kasıyım ? Süper sevdiğim bir kız varsa neden başka bir kız arıyım ? Süper sevdiğim ..... Bunlar varken elinde sen yenilerin arıyosan ya süper sevmiyosundur hiçbirini yada doyumsuzluk hastalık haddindedir sende :=P haa birden çok şeyi süper sevmen durumu söz konusu olabilir. Ona lafımız yok ;) Ayrıca FRP bir yaşan biçimi değildir. Genelde FRP nin yaşam biçimi olduğu zamanlar hayatda başka şeyler olmadığı , Hayatınızın gerçekten çok boş geçtiği zamanlardır. Bu boşluğu FRP doldurur. Şimdi bu son yazdığıma itiraz edicek arkadaşlar zahmet etmesinler :=) , Şuan bu durumda olabilirler ama bu durumdan çıkıpda FRp , uo ve benzerini normal şekilde oynamaya başladıklarında o zaman dediklerimi anlıyacaklardır.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bone kesinlikle katılmıyorum söylediklerine. olay tamamen tercih meselesidir. "Sen hala annenin margarinini mi kullanıyosun??? ay ne banaaaal" şeklinde bi yaklaşım bence çok daha lamer bi yaklaşımdır. isteyen istediğini zanneder, istediğini oynar, istediği yerde yer, içer, takılır vs. kimse hiçbişeyi beğenmek zorunda da değil, misal CS sevip HL'dan tiksiniyor olabilir adam. hiçbi sakınca da yok bunda... ha sen öyle adamlardan (artık nası oluyosa onlar) haz almazsın, uzak durursun, muhabbeti kesersin, o da senin tercihindir, kimse karışamaz.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Szasstam, 09 Eylül 2004 10:49 tarihinde demiş ki: Şimdi bu son yazdığıma itiraz edicek arkadaşlar zahmet etmesinler :=) , Şuan bu durumda olabilirler ama bu durumdan çıkıpda FRp , uo ve benzerini normal şekilde oynamaya başladıklarında o zaman dediklerimi anlıyacaklardır. şahsi olarak ultima online ı 2 yıl önce bıraktım.aktif olarak frp oynamıyorum.ayrıca frp için vereceğim en son örnek ultima online olurdu.hatta vermezdim o ayrı olay. sonuçta insanlar boş adam olduğu için oynamaz bu tarz şeyleri.bu hobidir.bisiklet sürmek ,tv izlemek vs. gibi bir olaydır.hobinin gereksizi anlamsızı vs. olmaz.sonuçta boş vaktini gerçekten boş geçirmemek için mükemmel bir araçtır.belki tam anlamıyla yaşam biçimi değildir.ama yaşam biçimini etkileyin çok önemli bir faktördür.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kadıköyde ejderha... düşünsenize akmardan filanda orklar çıkıo ufff çoştum gene :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Petrucci ultimayı FRP için örnek vermedim sadece onuda bırakmaya çalıştıgımı vurgulamak istedim:DVe büyük bi olasılıkla arıza bende ama ultimayı 5 yıldır oynuorm su olayları aşıp rahatlıkla bırakabilme kısmına daha gelemedim.İnşallah bigün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ups beyler int cafeden girdim ama cafede benden baska paticilerde varmış.Yukarıdaki villians aslında benim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 FRP Demek UO demek degıldır. Topici açan arkadaşa onerım Soyle guzel bı Dragonlance - Dragons of Autumn Twilight alıp olaya başlamasıdır. Zamanla gelir gerisi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 arada birde UnutulmuşDiyarlar okumayıda unutmayın....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Frpden vazgeçmek gibi saçma birşey yapamam ayrıca sadece ultima online diye bir oyun yok role play anlamında bilgisayarda . gir diablo 1 oyna arcanum oyna fallout oyna baldur's gate oyna illa rp oynayacam diye birşey yok başka oyunlarıda oyna . Frpde illa belli bir campaing settingle oynanıcak diye bir şey yok kendiniz kendi dünyalarınızı yaratın onları oynatın yada bir (pc oyunu) oyununu sevdiyseniz onu çevirin masaüstüne. Arada sırada birşeyler yazmaya çalışın çok güzel zaman geçirir yapıcak bir şey olmadığında hemde kendi dunyanızı yaratmanıza yarar belkide kitap falan çıkarırsınız ki bu zamanda gerçekten piyasada satmak harici fantastik kurgu kitabı çıkaran yazar neredeyse yok denicek kadar azaldı yani kendinizi belli şeyler içinde kapalı kutu olarak koymayın kendinizi açın hayal gücünüzü zorlayın kendi dünyalarınızı yaratın yaratıcı olun kendi düşüncelerinizi konuşturun bu zamanda böyle insalardan çok az bulunuyor ve yeni fantazya yazarlarına ihtiyaç var[signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 11 Eylül 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ben bodrack ın dargon lance serisini okuğunu biliyorum.yani gerisinin gelmesine gerek yok gibi.o kendini daha fazla kaptırma konusunda biras endişeli neden olsa uzun seneler söz konusu bir alışkanlığı bırakmaya çalışmak zor olsa gerek ın every genaration one slayers born[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bırakma rüzgarına kapıl git asosyal olmadığın sürece frp sorun değil hatta zevkli asosyal olsanda zevkli ama olma sen :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Borbag, 08 Eylül 2004 15:53 tarihinde demiş ki: frp insanın kendine yakışanı giymesidir. +1 "yaşam bicimi" olaini her yerde sölemeyin yanliş anlasilabilio :P cok ender oynayabilio olsamda ben frp yi yaşamin sıkıcılıgından, sınırlarindan gecici süre uzaklasmak olarak görürüm[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 frpnin futboldan farkı yoktur aslında fakat futbol halk arasında kabul gördüğü ve çok fazla tutkunu olduğu için kimse tarafından eleştirilemez çocukca olarak nitelendirelemez fakat frp öyle değil çok kişi oynadığı ve çok az kişi bildiği için ve insanların anlayamadığı biçimde bir hayalgücü gerektirdiği için çocukça olarak algılanılması doğal, genellikle gerçek olmayan şeylerin peşinden koşanlara bu gözle bakarlar ama bir topun peşinden koşmaktan dahada az mantıklı değil sonuçta. zaten futbol kavgaları ve kutlamaları yüzünden bir yılda ölen insanların frp yüzünden ölenlerden kat kat fazla olması gerçeği yanında hala frpnin daha çok eleştirilmesi ve kötülenmesi buna açık bir kanıt. Açıkçası sizin için sadece bir hobi ise size bunu diyen insanların yüzüne karşı kendinizi çok rahat savunabilmelisiniz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Bodrack, 08 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki: Bazen düşünüyorumda acaba FRPye hiç baslamasaydım ne olurdu diye.Bilmiorm sizde düşünüyomusunuz.Çünkü benim hayatımın büyük bir kısmını FRP ve Ultima Online işgal etmiş durumda.Gerçektende onlar olmasa o kadar boş zamanımda ne yapardım hiç bilmiorm. sen sen olmazdın bu kadar basit, sen sen olmazdın. adamın karakterini ve hayata bakışını değiştiren bişey bu. "lisem şu olsa nolurdu?" ya da "hakkaride çoban olsam nolurdu" gibi bişey. bu sırf frpye özgün bişey de değil ama. genel olarak biçok şeyde böle ama insanların geneli frp oynamıyor ve hayatlarına gayet mutlu devam ediyolar. maket yapıyolar, gitar çalıyolar, basket oynuyolar, ne biliyim, ata biniyolar kımız içiyolar kız kesiyolar... falan filan gidin siz de yapın aşın biraz kendinizi di mi di:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bodrack se bi iradesizsin iki kere bu olayı bıraktın ama frp nin bi yasam bicmi olduguna bende inanıom bi insan frp siz yapamaz ama madem geri doncektin niye iki kere bıraktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bodrack bana bu frp yi ogretigin icin tessekur ederim bana frp yi ogretmeseydin ne yapardım bilmiyorum senin bana kazandırdıgın seyler age of frp yakınta ultima iyki seni tanımısım sagollll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Onemli deil Dark Dragon ne zaman istersen sana bagımlılık yapan yeni şeyler ogretirim.Yeter ki sapıtma işi benim gibi.Gerçektende FRP olmasa ben ben olamazdım.Zaten dün biraz düşündümde ben ben oldugum için mutluyum.İyki baslamışım su FRP olayına.Ayrıca DL serisini okudum.Daha başka bikaç seri daha bitirdim yanlış anlamayın bunu hava olsun die solemiorm zaten benden kat kat fazlasını okumuş birsürü insan oldugununda farkındayım.Daha öncede söledigm gibi Ultimayı sadece bir bilgisayar oyunundan hatta tüm bilgisayar oyunlarından üstün gördügm için oraya yazdım.FRP ile bi alakası yok.Ve son olarak ne yazık ki daha Forgotten Realms serisine baslayamadım bile heryerde övülüyor salvatore bende baslamak istiorm ama daha hangisinden baslayacagmı bile bilmiorm:Dİlk önce hangisinden baslamam gerektigni b iri bana msj atarsa sevinirim.Yuhh abartmışım bu bayag uzun olmus.İki günün acısını çıkarttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Yok kalsın benim sapıtmaya niyetim yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar