Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu Frpden çektigim!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar geçenler gaza geldim FRPyi bilgisayarı haliyle ultimayıda bırakıyorum dedim.Dün ikinci hafta oldu ve dayanamadım aynı anda hepsine birden geri döndüm.Daha önce ne FRPnin ne de Ultimanın adını duymamış olan arkadaşlarım(Şanssız insanlar:D)bana bön bön bakıolar.Olm sen iradesizsin diolar yoksa ne olabilir ki sadece bi oyun diolar.Şimdi sormam lasım yoksa kafayı yiyecem FRP sadece bir oyun mu???Ve ben çok mu iradesizim ki dayanamıorm.Lütfen yardım edin yoksa bu arkınızı kaybedeceksiniz:(
Mesaj tarihi:
FRP bir yaşam biçimidir...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
bakış açısı diyebiliriz.onlar bilgisayar oyunları vs. o tarz şeyleri vakit kaybı vs. olarak görüyor.biz ise hayat biçimi olarak onları benimsemiş haldeyiz.bırakmamız imkansız gibi bir şey (en azından benim için)[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 08 Eylül 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
FRP bir yaşam biçimidir...

Tamamen katılıyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
yaşam biçimi demek,herşeyini ona endeksleyerek,onun kurallarına göre yaşamak demektir.Öyle manyak yoktur herhalde aramızda.FRP eğlenceli olduğu için bağlılık yaratıyor,sonuçta bir oyun.Herhangi bir gerçekçilik veya hayatında işe yarayacak bir yönü yok.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
tabii ki ööyle yoksa gidip kadıköy de felan dragon avlicak değiliz. :D[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 Eylül 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
yaşam biçimi demek,herşeyini ona endeksleyerek,onun kurallarına göre yaşamak demektir.Öyle manyak yoktur herhalde aramızda.FRP eğlenceli olduğu için bağlılık yaratıyor,sonuçta bir oyun.Herhangi bir gerçekçilik veya hayatında işe yarayacak bir yönü yok.

Zevk[signature][hline]HaD£S®
Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri...
Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....

Mesaj tarihi:
frp höbidir, oyundur, eğlence amaçlıdır. frpyi bırakmak bilgisayarı bırakmak veya kitap okumayı bırakmak gibi bişey, saçma yani. kasma kendini bırakcam diye sigara deil uyuşturucu deil zaten:)
amma velakin frp için yaşarsan ve hayatında dier şeyler gereksiz geliyosa o zaman bırak ve başka bir hobi bul derim, hastalık haline gelince çekilmez oluyo kendileri:) dağ gibi adamlar tanıdım ultima falan yüzünden sınıfta kaldılar(ya da 400 milyon telefon faturası getirdiler vs). suyunu çıkarma yani
o insanlar hiçbirşey bilmediklleri için öle bir yorum yapıyolar. bana sorarsan da futbol anlamsız bişey çünkü futbolu sevmem ve ilgilenmem(oynayamıyorum zaten anasını satayım) takma kafana:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
Vay be.Çok güzel cevaplar gelmiş artık kendimi o kadarda manyak gibi hissetmiorm.Manyak olmadıgımdan deilde:DBazen düşünüyorumda acaba FRPye hiç baslamasaydım ne olurdu diye.Bilmiorm sizde düşünüyomusunuz.Çünkü benim hayatımın büyük bir kısmını FRP ve Ultima Online işgal etmiş durumda.Gerçektende onlar olmasa o kadar boş zamanımda ne yapardım hiç bilmiorm.Ama biliorm ki hayatım işgal edilirken mutluydum.İşgal altındaykende mutluyum aslında ama bazen içimden bir ses yeter bu kadar özgürlük vaktin geldi diyo isyan ediyorm ama hemen isyanım bastırılıyor kendi içimden çıkan bazı hainler yüzünden bilmiorm işte.Sadece bırakamıyorum..
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 08 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
tabii ki ööyle yoksa gidip kadıköy de felan dragon avlicak değiliz. :D

olsa avlarız[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Mesaj tarihi:
kimisi at yarışı oynuyo bazıları kaaveye neyin takılıyo bi kısmı futbol manyaa öbürküler de caddede drag neyin yapıp kız peşinde falan koşturuyo. başkası da antisosyal hayatını bilgisayar başında geçiriyo. amatör müzik grubu falan kuranlar var. hepsi zaman öldürme enstrumanları. ben bunların içinde en güzelinin nin frp olduğunu düşünüyorum. o yüzden bırakamıyorum. ama sen istersen yoga yaparsın fitness salonuna ya da trabzonlular derneğine, satranç klübüne veyahut kişisel gelişim kurslarına falan gidersin, uzak doğu dövüş sanatlarına sararsın vs o daha faydalı olur (-mu?). öyle bişey işte. bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book

[Bu mesaj Grudge tarafından 08 Eylül 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yada ben avlamaz kaçırırdım valla :) yazıklann avlanırmı bu güzelim şeyler[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Mesaj tarihi:
Bence de çok güzelde şimdi DL'de Sturmun ölümü gibi bi sahneyi yaşamak..Ahh ah tabi biraz acı verici olurdu birde kadıköyde suru nereden bulcaz ama genede hayal etmesi bile gusel bence
Mesaj tarihi:
bir de sana onu hayal ettirirken aklından geçenleri kelimelere döken , sahneyi muazzam bir güzellikle anlatarak o anı yaşamanı sağlayan ve gerçekten de zarı eline aldığında ellerinin titrediğini farkettirenin aldığı hazzı düşün....

ahhhh...ahhh
Dağın doruğuna çıktığınızda temiz hava suratınıza çarptı..az ileride sislerin içerisinden yaklaşık 2 insan boyunda dev bir minotaur kızıl gözlerinin ardında dev yarasa kanatlarını açarak baltasını kavradı..baltanın bu dev yaratık için dahi iki elle tutulacak kadar ağır olması ve üstünde bariz bir şekilde okunabilen "mansplitter" yazısı kazınmıştı...
rogue: bu son galiba? ben kaçıyorum.... :D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Mesaj tarihi:
ya gerçekten bırakılmıyo bunlar ben bir ara acayip gaza felan gelmiştim ultima frp hepsini bırakmıştım ama dayanamıyor insan şimdi frp yi çevremde insan olmadığından oynayamıyom ultimayıda formatta sildim yeniden kurcam[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ah şöle ejderi alsak da bir yükselsek tepelere doğru rüzgarı hissetsek[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
tek pc oyununun ultima olduğunu zanneden,
CS'nin HL modu olduğunu bilmeyen,
FRP'nin ya da RPG'nin sadece ultima veya D&D 3e ile sınırlı olduğunu sanan
kişilerden olmayın da, istediğiniz kadar oynayın gerisini umursamayın.

Açarım Starcraft oynarım, ardından Diablo 2, ardından Natural Selection, sonra da Day of the Tentacle'a baştan başlarım.

Sırf bir oyuna saplanıp kalmak, herşeyini o zannetmek, sizi oyuncu değil de anca lamer felan yapar bence.

aynen, her seferinde aynı sinema salonuna gitmek
veya aynı lokantada yemek yemek gibi birşey bu
  • Yeni Oluştur...