sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Commandos serisindeki 5 oyunu 5 euro'ya sattığını gördüm de haberim oldu bu siteden. Steam, Direct2Drive, Gamersgate gibin bir site işte. İngiltere'de kurulmuş bir firma. Ama diğer digital download sitelerinden önemli bir farkı var: Oyunu alıyorsunuz, aldığınız sırada oyunun bir de takas değeri oluyor. Daha sonra istediğiniz zaman oyunu bu takas değeri karşılığında geri veriyonuz ve kredi ekliyorsunuz hesabınıze. Bu kredilerinizle de gidip başka oyun satın alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 geçenlerde Imperium Romanum: Gold Edition'ı bedava verirlerken üye oldum ben de. şimdi oyunun trade in değeri 1€ ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ahah. ne güzel ya bedava dağıtsın, sonra 1 € dan geri alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende de Imperium Romanum ve Defcon var 2€ veriyor iade, böyle 3 tane daha beleş oyun verirse 5€'u toplayıp güzel bir şey alınır :p Defcon cdkey ile çalışıyor bu arada, geri versem de oynayabileceğim zaten sdf seviyorum böyle promosyonlar yapan ve kullanıcıya faydalı özelliği olan siteleri, bir diğeri gog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 geri verdiğinde o cd key'in inactive oluyor. o kadar mal değiller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 tabii hepsi öyle değildir ama defcon client dışı direkt kendi üzerinden oynandığı için key iptal olamaz bence denemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar