Cd- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu diziyi izliyeniniz var mı aranızda? TV8 de yayınlanıyor bildiğim kadarıyla (sürekli izliyorum ama hiç kanala dikkat etmedim denk geliyo hep ama tv8'de galiba) dizi çok güzel bea tam gençlik çağlarını anlatıyor zaten mutlaka izlemeye çalışın bir de düzenli saatlerini bilenininz varsa yazabilir mi buraya off Laura Prepon off (laura prepon dizideki Donna karakteri bu arada) Amanin bir kişi nasıl bu kadar tatlı olabilir... Dizi hakkında yorumlarınızı alayim lütfen... Ha bu arada dizinin resmi sitesi: That70sshow [signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben kimim?Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim[Bu mesaj Cd- tarafından 14 Haziran 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 walla sanırım hafta içi her gün 18.30 da. bu arada ben de Ashton'a hasssssstaaaaaayım[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben de arasıra rastladıkça izliyorum ama ne yalan söyleyeyim, laura'nın hatırına.. :) yoksa esprilerin önemli bir kısmı bayık geliyor doğrusu.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 thasaad sayesinde alıştım diziye TV8'de yayınlanmasına ramen çok güzel bir dizi bir bölümünde SWlen dalga geçmişlerdi o bölümden sonra sürekli izlemeye başladım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Çok güzel dizi tavsiye ederim. Karakterlerin tepkileri falan kırıyo.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Yav başka izleyen yok mu bu dizi izlenmezmi euheavvu.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben 1 senedir zaman zaman izliyorum tv8 eskilerden basladi yenileri daha iyi gibi.. o yabanci cocuk yuzunden izlemeye basladim, hos dizi (hangi ulkeden oldugu ozellikle soylenmiyo ya da ben hic duymadim) ha bide jackie'ye hastayim... ozellikle bu dizi disindaki rollerde daha da seksi bu bayan kisi [signature][hline] o_0 [Bu mesaj green_martian tarafından 04 Temmuz 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 fez adlı çocuğu diyosunuz dimi onun adı ferign exchange student dan geliyo bildiğim kadarıyla söylemsi zahmetli olduğu için kısaca fes diyolarmış sonradan fez olmuş çocuğun asıl ismi Wilmer Valderrama ve yabancı felan değil has amerikan bildiğim kadarıyla Buraya bakabilirsin daha çok bilgi için [signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Dizinin en güzel karakteri fez. Onun için seyredilir.[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Cd-, 04 Temmuz 2004 02:47 tarihinde demiş ki: fez adlı çocuğu diyosunuz dimi onun adı ferign exchange student dan geliyo bildiğim kadarıyla söylemsi zahmetli olduğu için kısaca fes diyolarmış sonradan fez olmuş çocuğun asıl ismi Wilmer Valderrama ve yabancı felan değil has amerikan bildiğim kadarıyla Buraya bakabilirsin daha çok bilgi için foreign exchange student bu da gosteriyo ki yabanci ayrica sitesinden bi copy passte:Where is Fez from? ...What's his last name? The writers have decided to keep Fez's home country a mystery. NO ONE knows his origin. Similarly, we do not know Fez's real name. Apparently, his real name is unpronounceable, so the guys call him Fez, short for "Foreign Exchange Student." (The spelling is poetic license.)[signature][hline] o_0[Bu mesaj green_martian tarafından 04 Temmuz 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya zaten oralardan oldugu belli de bosuna milleti sinirlendirmemek icin soylemiyolar heralde ama eminim bilimum pakistanli, hintli,bangladesli hatta meksikali vs.. buna sinirleniyodur[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Hayır dizide ki memleketi(ehü) yabancı ama gerçekte amerikalı ben onu anlatmak istiyorum aksanı iyi taklit ediyor ordan yırtıyor. Demin foreign yerine foregn mı ne öyle bi şeyler yazmışım pardon...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Diziyi izledikçe,o yıllara gidesi geliyor :) Bu arada Şu üniversiteden atılak,KIZ kardeş çok ateşli :)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: fizban, 04 Temmuz 2004 15:43 tarihinde demiş ki: süper donna hastasıyız. bi de bu dizideydi dimi o ashton kutcher. berbat oynuyor kendisi. İyi salak rolü yapıyo gerçekte de öyle zannederim herhalde görsem.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 daha once hic seyretmedim onun icin bilmiyorum ama bi goz attim siteye, hersey yaziyo, birbirinizi yediniz, adam venezueladanmis :P bkz: Valderrama is truly living the American dream. He moved to Los Angeles from Venezuela with his family only five years ago, and it still seems like just yesterday that he was a foreign student who barely spoke a word of English. Now he's portraying Fez, a character similar to himself back then, only this time he's on TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bi kaç defa izledim hoştu.tv8 izleme alışkanlığım yok o yüzden takip etmiyorum, gerçi ilerde olabilir çünkü adamlar güzel şeyler veriolar ashton kutcher var böle ilginç bi elemanı oynuo ehe resimdeki kız için yoruma gerek yok, takdir edioruz. :D fez bende de pakistanlı izlenimini verdi[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 fez karakteri doğrudan doğruya the party filmindeki peter sellers'ın hrundi v bakshi karakterinden esinlenmiş besbelli, simpsons'ın apu'sunun esinlendiği gibi.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Dediğim gibi bu dizi şu an için zevkle izlediğim tek diziydi ama Televizyonlar ne yapıp edip her şeyi berbat etmeyi başarıyorlar dizinin 5 temmuz dan itibaren tekrar eski bölümlerini göstermeye başladılar!!! Tv8'e bunun hakkında bir şikayet yazısı gönderdim yazdım biraz bir şeyler ama tık yok ne bir cevap ne bir açıklama. "Eski bölümler gösterilmeye devam edecek" şeklinde bir açıklamaya da razıyım ama o da yok zaten son 1-2 yılda televizyonda yeni bir şeyler bulamaz hale geldik. Tüm televizyonları bir "tekrarlama" hastalığı bulaştı gösterilen herşeyi tekrar tekrar tekrar tekrar..... gösteriyorlar artık belki tv8'e biraz yüklensek bir şeyler yapsınlar yav öffff .....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sezon arası olmuş olamazmı? CNBC-E de terar yapıyo hep. Sezon bitmiştir bence.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kiddo inşallah dediğin gibidir yav bir dizimiz vardı o da tırt oldu höehmmff neyse bakalım.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben de iki gündür nasıl oldu da bu kadar güzelleşti, komikleşti dizi diyordum, anlaşılan ilk bölümler çok daha iyiymiş.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Sam, 05 Temmuz 2004 04:54 tarihinde demiş ki: fez karakteri doğrudan doğruya the party filmindeki peter sellers'ın hrundi v bakshi karakterinden esinlenmiş besbelli, simpsons'ın apu'sunun esinlendiği gibi.. :) Banada Larry 7'deki Xquats'ı hatırlatıyor. Bugünkü finalde beni kopardı zaten.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Beyler buradan karakterlerin bazı komik hatta yaran diyologlarını bulabilirsiniz bu fezin sayfası üstte diğerleri de var ayrıca siteden eski bölümleri izleyebilirsiniz ben söyliyeyim. http://www.that70sshow.com/fun_fez.htm[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Şimdi siteyi kurcalıyodum da(That70sshow) TV8 in ilk sezona tekrar döndüğünü farkettim üfff ya diziyi bitirmesinler de göstersinler artık en kötü ihtimale razıyız yani ne yapalım.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 izleidm ben de hastasıyım[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar