Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Selam, soyle bir osrunum var. Ben ciktiginda Starcraft 2 CE almistim, ama oyuna dokunamadim bile icimden gelmedigi ve adam gibi oyun PC'si olmadigi icin evde. Annem ziyarete gelmisti, onla beraber kuzenime yolladim o oynasin benim yeirme diye. ama ben galiba salak gibi aldigimda kutunun icindeki aktivasyon kodunu girmisim. simdi cocuk battle.net'te oynayamiyor. bu kodu benden ona aktarmak gibi birsey mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 NO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 battle.net account mail adresini ve şifreni kuzenine verirsen o senin yerine multiplayere girebilir. hatta nickini bile değiştirebilir. bilmiyorum soruyu mu yanlış anladım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oyle yaptim, hesabi kuzenime verdim. simdi oyuna girmis login olmus ama multiplayer kapaliymis, sadece o degil tutorial, campaign vs her sey kapali? nedendir bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kuzenin baska bir yerde sen baska bir yerde isen ip ban atiyor blizz. ama burda sorun baska birsey mis gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 birader sen amerikada değil misin? demek ki n. america serverı için oyun almışsın. o amele kuzenin eğer türkiye'de ise eu serverına girmesi gerekiyor. durum bötle mi değil mi bunu tespit edelim önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 muhtemelen EU client indirdi sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi hayir, adama annemle hediye yolladim oyunu, DVD'de bildigin abd dvd'si yani. ulan starcraft'ta da mi var su sunucu regioni olayi. hay aq. iyi de bu zaten single zart zurt aciklamiyor. onun haricinde abd sunucularina da girebilmesi lazim. her seyi gectim tutorial campaign falan neden acilmiyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ya sen bunnara bakma bunnar ne anlar, sorun kuzenin cakal gibi crackli versiyonu indirmis oyunun, sonra silmis, ama tam silememis, blizard bir sürü yere biseyler yüklüo onları tamamen silip tekrar yüklemesi lazım sorun suki, yüklediginde US servera giricek ve yüksek pingle oynıcak o yüzden madem hiç bilmedigin bi oyunu öle sekline bakara alabilicek güçtesinde bidene daha al ama EU olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 huun said: birader sen amerikada değil misin? demek ki n. america serverı için oyun almışsın. o amele kuzenin eğer türkiye'de ise eu serverına girmesi gerekiyor. durum bötle mi değil mi bunu tespit edelim önce. konusmana biraz daha dikkat edersen seviniriz huun efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 beyler, bölümde kısaltma da olsa küfür kullanmıyoruz kuzenine amele dediğim için özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 huun said: beyler, bölümde kısaltma da olsa küfür kullanmıyoruz kuzenine amele dediğim için özür dilerim ha şöylee ( sen bu hallere düşcek adammıydın ya haha ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Memphis said: huun said: beyler, bölümde kısaltma da olsa küfür kullanmıyoruz kuzenine amele dediğim için özür dilerim ha şöylee ( sen bu hallere düşcek adammıydın ya haha ) bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi aynısını sen yaptın sdvbghkdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Penthesilea said: abi hayir, adama annemle hediye yolladim oyunu, DVD'de bildigin abd dvd'si yani. ulan starcraft'ta da mi var su sunucu regioni olayi. hay aq. iyi de bu zaten single zart zurt aciklamiyor. onun haricinde abd sunucularina da girebilmesi lazim. her seyi gectim tutorial campaign falan neden acilmiyo abi us client indirecek kuzenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi adama dvd yi ben yolladim dedikce us client indircek diyonuz. acip kapayinca duzelmis, kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Penthesilea said: abi adama dvd yi ben yolladim dedikce us client indircek diyonuz. acip kapayinca duzelmis, kismet sorun kuzenindeymis demekki, huunla ben biraz kuzenini tanımadan cesitli vurgularda bulunmustuk haksızda deilmisiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Memphis said: Penthesilea said: abi adama dvd yi ben yolladim dedikce us client indircek diyonuz. acip kapayinca duzelmis, kismet sorun kuzenindeymis demekki, huunla ben biraz kuzenini tanımadan cesitli vurgularda bulunmustuk haksızda deilmisiz yani Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar