Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net accountlarini birlestirmek?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Selam, soyle bir osrunum var. Ben ciktiginda Starcraft 2 CE almistim, ama oyuna dokunamadim bile icimden gelmedigi ve adam gibi oyun PC'si olmadigi icin evde. Annem ziyarete gelmisti, onla beraber kuzenime yolladim o oynasin benim yeirme diye.

ama ben galiba salak gibi aldigimda kutunun icindeki aktivasyon kodunu girmisim. simdi cocuk battle.net'te oynayamiyor. bu kodu benden ona aktarmak gibi birsey mumkun mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen bunnara bakma bunnar ne anlar,
sorun kuzenin cakal gibi crackli versiyonu indirmis oyunun, sonra silmis, ama tam silememis, blizard bir sürü yere biseyler yüklüo onları tamamen silip tekrar yüklemesi lazım
sorun suki, yüklediginde US servera giricek ve yüksek pingle oynıcak o yüzden madem hiç bilmedigin bi oyunu öle sekline bakara alabilicek güçtesinde bidene daha al ama EU olsun ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi hayir, adama annemle hediye yolladim oyunu, DVD'de bildigin abd dvd'si yani.

ulan starcraft'ta da mi var su sunucu regioni olayi. hay aq. iyi de bu zaten single zart zurt aciklamiyor. onun haricinde abd sunucularina da girebilmesi lazim.

her seyi gectim tutorial campaign falan neden acilmiyo abi

us client indirecek kuzenin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...