Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Yakinda bi ihtimal ki izmire tasinioruz ailecek, fakat arada 1-2 kere tatile geldiklerim disinda hic bi fikir sahibi degilim. Izmirin ulasimi nasildir? semt olarak nereler guzeldir? ankaranin kizilayi formatindaki merkez semt nedir? hangi okula gidilir? hangi dersaneye gidilir? uzun lafın kısası izmir hakkında kısa ve öz şekilde bilgi verirseniz sevinirim. guzelim ankarayi birakmaya gonul vermiyor ama naapalim... :([hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Karşıyaka tarafları güzel. Fakat İstanbul'dan geliyorsan, bir hayli zor alışacaksın. Çok yavaş bir şehir. İnsanın ruhu kuruyor. Ulaşım problemi yok, herhalde Türkiye'de en iyi ulaşıma sahip büyükşehir İzmir. ve.. Tabii ki inanılmaz sıcak.[hline] -ee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ankaradan gelicem sicagini fln gectim artik seneye OSS derdi var lise 3 okuycam eger gelirsem. bi ihtimalki burda tek basima kalip okula dvm etme olasiligimda var ama noolucak bilmiyorum. Okul fln degistirmeyi hic gozum kesmiyor napicam bilmiyorum. Ankarada merkezi bi yerde oturuyordum ki bu rahatligi hic bi yerde bulamam. Arkadas cevresiydi, yeni hocalar vs. degistirmek inanilmaz zor olucak sonucta 17 senedir ank dayim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 izmire alışınca istanbul ankara güzel gelmio insana çok karışık ve anlaşılmaz güvensiz geliyor nedense bana oralar özellikle istanbul. izmirde karşıyakada oturuyorum ben.karşıyaka en güzel yerlerinden biridir izmirin. yaşadığım yerleri hafif övdüm ama yuvam olmasından kaynaklanıyor yane tepki göstermeyin:) okul olarak özel okulmu düz lisemi anadolu lisesimi nerde okuyacağına bağlı ama şunu bil İzmir'i seveceksin.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ankarada geride biracagim bebeklik arklari ilkokul arklarini fln dusununce izmir hakkindaki iyi dusuncelerim ucup gidiyor maalesef. Okul ise farkmaz, ozel, devlet fln. Tek sorun hocalar son senemi farkli bi okulda kaprisli psikopat hocalarla okursam katil olabilitem yuksek. buradakiler nazimi cekiyordu en azindan...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Okul olarak BAALLLL diye baarablicegim bi okul biliyorum bakınız anılarıyla eski okulum http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bornova+anadolu+lisesi bilen bilir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hehe dogrudur AL ye girmem biraz zor... bu arada justin, syl ne olaki? [hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 16 May 2003 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hmm.. uzun zamandır sölemiyodum bunu duygulandım simdi "Bal'lı olmak ayrıcalıktır" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 GOZ GOZ GOZTEPE! GOZ GOZ GOZTEPE! hehe :)[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 sharky, necisin hoca?[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 BAL.... ders seviyesi kadar eskisi gibi olmasada ortamda birnumara Türkiyede!!!!![hline]UYKUM VAR! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bornova kirişkiri (?) bunun gibi bir tezahuratımız vardı. sene 19.. bisi.. :)[hline]in my own ashes, i am standing without a soul Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Galiba İzmir'e gelip de, sevemeyen tek kişi benim. Hala İstanbul'a gidince kendimi hapisaneden çıkmış gibi hissediyorum.[hline] -ee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Kharon bende ankarada oturuyorum yazları izmire gidiyorum bence hiç uzulme cok cabuk ısınıyorsun ve ortam super ankaradaki ukala muhabbetlerdende kurtuluyorsun bide izmirde herkes cok rahat ankaradakilere gore deniz kenarı ondan galiba :) bana guven seversin orayı. oraya ilk kez gittigimde cok tırsmıstım ortamdan fln ama 4. gece sahilde parkta yattım uyudum sabahladım takıldım Oooo anlatamam git gor :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Beni korkutan o degil, herzaman yeni arkadas yeni cevre fln guzeldir de asil endiselendigim nokta okul. noolucak bilmiyorum. 3 gun icerisinde naapicagima karar vermem gerekiyor zor bi secim olucak, izmir hakkinda n kdr sey bilirsem o kdr kolay olucak secim yapmasi. Birde ankaraninda tadi baskadir yani karis karis biliyorum evimden ayrilmamda cok koyuyor bana...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 16 May 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Balcovamı?kıpanın karsımı Justın buyuk ıhtımalle daha once karsılasmısızdır aramızda 100 metre falan var cunku ad neydı senın :)[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 narlidere de oturcakmisiz buyuk ihtimal bura hakkinda ne soyleyebilirsiniz?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yok ya berbat degil ne guzel yer, ama genel sehir ortamlarin biraz uzakta[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Al iste moralman coktum direk... nedir oranin olayi neden kotu vs. ?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hoca hemen yakinda deniz var, temiz hava, sessiz sakin ne guzel iste. ordan bi otobuse bin 40 dakkada alsancakdasin[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 şu anda izmirde tavsiye edilebiliecek en iyi yer balcova ya da güzelyalı (olmadı bostanlı) civarlarıdır. sakın bornova'ya geleyim falan deme.tilkinin bakır sıçtığı yer (dedemin sözü) tam manasıyla. bi şey almaya çıkarsın yarım saat yürürsün (merkezde oturmuyosan eğer). valla bizimkiler zorla tutmasalar hayatta kalmam bu iğrenç yerde ama zorunluluklar işte.okul olarak SYL gerçekten (yani annemin eski öretmen olduğu okul:)) iyidir.hmmm dersane olarak Batıya gidebilirsin olmadı Egesistem falan güzeldir.piyasa mekanı olarak alsancaktan başka bi yer gelmiyo kimsenin aklına zaten.her aradığın şey var.sinema olarak izmir sineması var alsancakta.bar olarak CeCe var.valla şimdilik aklıma bişey gelmiyo başka.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Kablonet & adsl olmamasi bana cok koymaz zaten su anda dial-up im birde oss calismasi vs olarak dusunursek iyi bile olur hizli bi baglantimin olmamasi :D Ben gidersem ortalama biraz yukselir iste hehe :D okul olarak syl olabilir cidden oraya gidicem galibada bu narlidereye n kdr uzakliktadir?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 karşıyaka derim tek geçerim.hatta bostanlı die eklenti derim ama egsde bulunma ciks yuvası[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Evet Bostanlı güzel. Zaten Bostanlı'da oturuyorum, hatta ana cadde üzerinde. Gayet nezih insanlar var. Zaten İzmir'in tek artısı bu.. Gecenin 4 ünden sahilde rahat rahat gezebiliyorsunuz, hatta ben birazdan çıkıp bisiklete bineceğim.[hline] -ee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 :) onun gercek sebebini bi gun anlatayim size ..[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.