Beyt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 "lag"a leg diyorsak "leg"e ne diyoruz ?
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: "buraya yazamazsın la " deseler ne samimi olurdu ya paticiğin ankara versiyonunda öyle yazıyor
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 xunn said: Ben de banlıyım, mizah proclarsan banlanıyorsun, ciddi bölüm çünkü. İnsanlar power leveling, illegal gold falan satıyor. bu postuna bile güldüm. liseli de ergenliğinden, aşağılanmışlığından dolayı yapıyo bu tür şeyleri. takmayın fazla, 1-2 sene geçsin düzelir.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 liseli said: Lag'e de sen LAG diyorsundur cahil. peki Laggy nasıl okunur? Buradaki ses "e"den daha çok "A"dır
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Nike göre tespitler öldürüo beni gülmekten :D Abi şizofrenmisiniz? Yabancı ile konuştugunda misal LAG MI DİCEN ADAMA? I'VE BEEN BANNID mı diceniz yuh yani.Tamam hani Counter strike KANTIR SITRAYK bir nevi okunabilir ama agızdan tek seferde çıkan sözcüklerde değişim yapamazsın. Lag'de a sert kullanılıyor. Laeğg tek seferde okunuyor leg ise tamamen e ye hakim LEg diye okunuyor.Yani Lag derken agzınızı ae ile geriyorsunuz Leg derken yumuşak söylüyorsunuz. Bide liseli dionuz bana ne cahil aç sürüsüsünüz.İşiniz gücünüz amaçsızca yazılar yazmak.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Beyt said: "lag"a leg diyorsak "leg"e ne diyoruz ? arkadaşlar ingilizcede a e diye e i diye okunur yani lag yazınca leg leg yazınca lig diyeceğiz
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aga leggings e sen liggings mi dion YOK BİLBO BAGGİNS
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Cons said: Beyt said: "lag"a leg diyorsak "leg"e ne diyoruz ? arkadaşlar ingilizcede a e diye e i diye okunur yani lag yazınca leg leg yazınca lig diyeceğiz doğrusu bu.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Cons said: o aynı de de ayrı KANKY Hacıt lig lig okican nası okican lig dedigin League die yazılıor tahmin ettigim buysa ZAAAAAAAAAaaaa İKİ İKİ Mİ? İKİ İKİ!! İKİ İKİ Mİ??
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ingilizcede league diye bişey yoktur, doğrusu "lig" dir.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 seslisozluk.com a yazın lag okusun tüm aksanlarda size. Yetmezse webster.com en biritişinden okusun lAg giye, kapatalım b konuyu.
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 euzubillahiminesseytanirracim derkenki euzu'nun eu kismini lage koyarsak oluyor cok tatli hem de
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 :( http://www.uefa.com/uefachampionsleague/index.html
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yine bir kötü topicle karşı karşıyayız
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sostizm said: seslisozluk.com a yazın lag okusun tüm aksanlarda size. Yetmezse webster.com en biritişinden okusun lAg giye, kapatalım b konuyu. benim dedigim gibi okuolar işte LAG diye degil hanzoluk LAG diye okumak lâeg diye okuolar.
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 onu bunu boşverin de "subtlety" yi nasıl okuyosunuz onu görelim hahah eziklerrr (sözlüğe bakmadan söyleyin)
Öne çıkan mesajlar