Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yahu 3 sayfa gittim böyle bir konu yok aklım almadı gerçekten. Ben o konser alanı dolup taşar hatta kredi akrtını aramaya başladım bileti alam die ama herkes pek bir ilgisiz. Kimse gitmeyecekmi paticikten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sonisphere 2011 konusunda.Ayrıca konser alanının lunapark olması şevkleri kırdı mesela benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Abi işte sarhoşken bahsettiğim şey buydu adamlar sonisphere'e geliyo onun topicinde konuşuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 soni falan önemli değil abi Maiden geliyor ayrı başlığı hakediyorlar. O değil biletler ne kadar özel bir başlık açalım kimler geliyor bilet satış siteleri fiyarlar falan biri böyle bir başlık açıp düazenlerse bugun dua ederim kendisine hiç etmediğim kadar. Abi biletixe girdim Alice Cooper'da diyor başka başlıkta arkadaş Judas dedi neler oluyor dünyadan haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://web03.biletix.com/etkinlik/MLSON/TURKIYE/tr hepsi yazıyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Panpa White Snake Judas Priest ve Maiden Alice Cooper diyor kartım arkadaşta pazar gunu geliyor sahne önleri tükenmez umarım heycanlandım çok fena derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 panpa bunu da unutmadın umarım http://web03.biletix.com/etkinlik/MLVMD/TURKIYE/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Abiiii Deep Purple kalbim durmak üzere acilen kartı bulup tarih sırasına göre biletleri alıp hesap yapmam lazım. Bitecek yoksa biletler benim geç haberim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bence maiden gelemeyecek ve hasret bitemeyecek. menejerleri hala gelip görmedi mi mekanı ? adam atlıkarıncayı görünce telefon edecek dickinson'a, aha bitti gitti işte. ha gelirlerse efsane olacak. ama yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 deep purple heyecanlandırmadı beni. nankör hissediyorum biraz ama gillan'ı canlı dinlemek şu saatten sonra bi şey ifade etmez bana. artık child in time'ı falan söyleyemiyo adam haklı olarak. maiden gelirse sallanır tabi istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar