NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Geçen sene polis olmayınca ne güzel olay olmamıştı bu senede o şekilde mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 maça giderken gördüğüm kadarıyla polis meydandan uzak bir noktada kuracak kontrol noktalarını, zaten meydana çıkan yollar boyunca da barıkatlar var yol kenarlarında , polis kalabalıktan ne kadar uzak olursa o kadar az olay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 asdasd bizim hocalardan birisi 1 mayıs tatil negzel dedi. eskiden 90 öncesi falan bayram gibi kutlanırdı hep, herkes meydanlrda olurdu falan lols, artık bi önemi yok dedi. ben de miting vs olmicakmı dedim. yok belki az bikaç kişi toplanır içer merydanda dedi. ben de dedim istanbul / taksimde 1 milyon kişi toplancakmış vsvs sadece tek bi meydanda hem de. ama büyük ihtimalle polis molis ve terör örgütü derken gene savaş olur. hoca o.O böle baktı. nas yani. gomnüstmüsünüz dedi. dedim yok. cummuruyet var. üstüne hoca then why so serious dedi.. dedim я не знаю.. ha bu arada, dialog rusyada geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 TD)Pentagram said: işi siyasi olaya çevirirlerse seneye babayı girerler.gereği yok amaç saptırmanın 2. mesajdan ötesini okumadım da... siyasi olay derken? amaç neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar