BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Honda shadow mevcut bir tane kardeş takılırken motorla hararet yapmış ve hararetten sonra motor marş basıyor ama o kadar gerisi yok. Tamirciye bıraktım yarın haber vericek te içim rahat etmiyor. Büyük sorun var mıdır ? . Tamirci korkma çok bişi yoktur varsada motor burada bir kaç hafta yatar dedi bana saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 piston kırmış olmasın ? marş motorundan ses gelmiyormu ? contaları yakmışsındır conta değişir inş ağır bi problem yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Hararet saatine her daim göz atmak lazım, ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun bu arada, biraz masraf çıkarabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 marş basıyor birazdan arıycam bakalım adamı sorun neymiş. Umarım büyük bir şey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hararet göstergesine pek güvenmemek lazım müşürü bozulabilir falan fıstık ----- son durum nedir neymiş problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ne olmuş? Bekliyoruz merakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 soğutucu fan bozulmuş ondanmış bişi yokmuş yani motorda tertemiz takır takır :) daha şimdi indim canavardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fanın calısıp calışmadıgını anlayamadınız mı?:) neyse bende de shadow var demekki fan bozulabiliyor aklımda olsun:P ha senin ki 600 galiba altta baska bi baslıkta gördüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 işte giderken hiç dikkat etmedim fana büyük bişi çıkmadı en azından 600 benimkisi evet. zaten 750 ler hava soğutmalı onlarda bu sorun olmaz büyük ihtimal 600 ler su soğutmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 750 ler sıvı sogutmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar