Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 atmadılar zaten, cinlik yapıyorlar. "site için engelleme yok" diyorlar, zaten site için engelleme yok. ama hosting firmasına "bu siteyi barındırmayın" diye uyarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Şimdi benim merak ettiğim filtreler olacakmış sanırım 4 tane ve en rahatı "standart" paket gibi gözüküyor. Bu kapanan siteler "standart" paket için geçerli mi ? Bunu sormak lazım. Yoksa o "aile", "çocuk" gibi paketleri için mi geçerli sadece. Çocuk filtresini anlarım, ben de istemem çocuğumun ekşi sözlüğe girmesini de (çocukken diye diyorum tabi), buna bir açıklık gelse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çocuğunun bir siteye girmesini istemiyorsan (ki normaldir) bunun için filtre programları var, kurarsın bilgisayara giremez. Ama bu filtreleme devletin haddine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Jeeztro said: Bu kapanan siteler "standart" paket için geçerli mi ? Bunu sormak lazım. Yoksa o "aile", "çocuk" gibi paketleri için mi geçerli sadece. hepsi için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Edit: Cevap verilmiş. Ozaman patlasın ampuller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar