Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 lig usulümüydü bu? yoksa yenilen direk eleniyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 UEFA usulu yani herkes birbiriyle 1 maç yapacak ilk 2 çıkacak[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 fedaykin Sıradaki Maçım seninleymiş!? Bana icq'dan ulaş.. 97135892 *!bir an önce yapak* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 up diyorum oynayın millet..[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 raiderla yapıoz şimdi :) yahoo, intermediate, veteran vortex.. benim nick astalavista5285, isteyen gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 iptal ettik baglantıdan dolayı :) varsa bizim gruptaki baska bi gönüllü yapabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 oynadık ceday yendi :)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 güzel mactı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 site updated ![hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 şike var benim averajım nie 0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Leader ve Wanderer ikinizlede maçım var ikinizde yoksunuz ortalıkta bir mesajlarınıza bakında yapalım şu maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 jankis yendi[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 dyno:beyaz jankis:siyah ben kazandım güzel bi maçtı[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 gene updated![hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Kasparov vs Deep Junior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 up[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 hocam praw naptın sen ya futbol maçı mı yapıos burda .. kazananlar 3 puan almış :P peehhh kazanana 1 puan berabereye yarım puan verecen .. bence düzelt sen[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 ayrıca averaj olayını hiç kapamadım ? gol falan mı atıos ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 fedaykin i yendim iyi maçtı saolsun jankis:1 fedaykin:0 praw plz değiştir şu puan durumunu ya kazananlara 1 puan ver averaj olayını da kaldır :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 vallah ezdi geçti ne yalan söyliyim :-P İyi maçdı Cidden averaj filan nedir bu yaaa.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 praw hadi düzeltmedin mi hala ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 yenene 2 berabere 1 verdim 0.5 çok aksar şimdi averajı da öölesine koymuştum başka isteğin var mı?[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 benle mac yapmak isteyen varsa icq üm ordan msg atsın. yoksa pm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Benim var isteğim, rakiplerim benim pmlerime cevap vermiyorlar, organizatör sıfatıyla kulaklarını çeker misin? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Uahhaah şimdide Volfied'e yenildim ne diyim :-))) İnşallah bir puan alıcam turnuva sonunda :-P Senelerce oynamayınca inan tahmininden de fazla köreliyormuş. Rezillik diz boyu[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar