GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Hmm Nefr'in cevabına göre say ama sayma.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Say say, biz Kedi ile kendi aramızda hallederiz rövanşı daha sonra turnuvadan bağımsız olarak, biz saymıyoruz bu maçı da sen say =] Turnuva maçını ben aldım yani sonuçta, ikinci turdan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 daha tur bitmedi anam puan sistemi var yarın güzel bi update geliyor MAÇLARINI 27 OCAK 2003 E KADAR YAPMAYAN ARKADAŞLAR YENİLGİ ALACAKLAR DUYURULUR... SON İKAZ TAVİZ YOK ÖDÜL VAR AYRICA DOMAİN + 100 MB ALAN[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. [Bu mesaj Prawler tarafından 20 Ocak 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 benim iş nooldu xes oynuo mu? yoksa giriyim yerine...[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 xes yok gir sen turnuvaya[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Diger topic'e dikkat etmemişim demek. bende girerdim bu Satranç turnuvasına..[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 . [Bu mesaj Prawler tarafından 21 Ocak 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 . [Bu mesaj Prawler tarafından 21 Ocak 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 efendim herkes için maç tarihleri belli oldu puan durumları falan ayarlandı site yaptım bu olay için imzamda vardır tıklarsanız sevinirim..[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Bi grup daha açsana prawler oraya bende bay geçiyim finale :P[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Aloo sallayan yok mu turnuvayı upp[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 ben raiderla yapacam yakında ..soon..:) [Bu mesaj CEDAY tarafından 22 Ocak 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 inşallah ne diim arkadaşalr ayın 31 ine uzattım 31 ine akdar yapın işte maçalrınızı[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 .[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi [Bu mesaj Prawler tarafından 22 Ocak 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Prawler tarafından 22 Ocak 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Yaw Nerf Kediyi yenmemişmiydi?? [Bu mesaj fedaykin tarafından 22 Ocak 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Shekil chocuq ile aramda geçen maç (ben beyaz o siyah) 1-0 galibiyetimle sonuçlanmıştır.[hline]Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 hadi ya? ben öle bi maç yaptığımızı hatırlamıyorum :P şaka şaka yapmıShta olabiliris :D kötü günümdeydim ya. Lem keşke seni aceleye getirmeseydimde asCık ısınma felam yapsaydık. 8-) ;-) *!Eee şimdiki rakibim kim olacak?*[hline]S|-| E |< i L ¯|¯ E / M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Haydaa, ben şimdi Strecher ile mi oynayayım Kediyle mi? Ayrıca Kedi - Nerf maçı benim lehime sonuçlanmış olduğuna göre niçün eksi basıyorsun bana? Gıcığın mı var? Zaten nerf yazmışın yine adımızı alala. Organizatör is-ti-fa, pıı-raw is-ti-fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 upladım sorry nefr ya yeni maçlar ekledim[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi [Bu mesaj Prawler tarafından 23 Ocak 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 benim nickimi de düzeltirsen sevinirim.[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 tamam ok düzeltirim bi dahaki update te oynayın arkadaşlar maçları mızmızlanmayın sonra ayın 31 i geçince[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 yani turnuvadna çekiliyorsun abicim gruptaki herkese 1 galibiyet verdim.. adil oldu =) wanderer coşmuş oldu[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 keyfim geldi valla :lol:[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 said: Prawler, 24 Ocak 2003 14:53 tarihinde demiş ki: tamam ok düzeltirim bi dahaki update te oynayın arkadaşlar maçları mızmızlanmayın sonra ayın 31 i geçince[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi jankis haftasonu girebiliomuş o yüzden bugügn oynucaz sanırım. bu arada ruptaki herkesle maç yapıomuyuz 31ine kadr? öyleyse hemen diğerlerine de ulaşıyım. ben sadece ilk maç 31i sanıodum[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ilk maç ya. 31 ine kadar[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar