Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Merhabalar tekrardan... Ya biliyorum acaip sorunluyum bla bla bla.Siz söylemeden ben söyleyeyimde tartışma çıkmasın gene. Şimdi bu Caddebostan'daki büyük ışık demirlerine tekme attım.Haliyle nasıl koyduysam lamba patladı.Birsüre yürüdüm sonra bi baktım ayak uyuştu ve kanıyor hissi verdi.Dedim:"Ahhh zıçtım." Eve geldim,yürürken fln birazcık kaynama yani yanma yaptı.Ama tabi acıya alışık olduğum için (KickBox :D )ağrıdı gene.Eve geldim.Ayağımın o bölgesi şişti,uyuştu ve acaip ağrıyor.Yürüyemiyorum bile.He birde feci şekilde üşüyor. Şimdi çatlamış mıdır?Kırılmış mıdır? Hayır ona göre doktor'a gitcem yarın :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 deri dışına kemik çıkmadan anlayamazsın çatlak mı kırık mı olduğunu ;)= şaka bi yana cidden anlayamazsın. yani bi on kere sağını solunu kırmış biri olarak söylüyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 patiye mesaj atıcağına hastaneye gitsene kırıksa sakat kalırsın çok zorlarsan[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 direk acile git derim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 direk bi doktora git..oynatabiliosan falan pek sorun olcağını sanmıorum ama oynatamıosan her türlü sorun var.en iisi öncelikle yine bi doktora gitmek.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya bu saatte bence abes kaçar. Çünkü bizimkileri uyandırırsam gene sorguya çekecekler.Çekilmez o yüzden. Ha sen tek git dersen araba nasıl kullanıcam bu halde? O zaman sabahı bekleyecez :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oha be nası patlattın lambayı demire tekme atarak bide niye patlattın zorun neydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 saçmalama ya olurmu öyle şey kırığa müdahale edilmesi gerek hemen git annemden hede yicem diye sakat kal sonra salak gibi olur:) bak öneri veriyim git mutfağa su dök acık sonra yere yat AAAAH falan diye bağır çarptım falan de götürürler hemen[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: EagleEye, 12 Eylül 2004 04:06 tarihinde demiş ki: oha be nası patlattın lambayı demire tekme atarak bide niye patlattın zorun neydi :P kızla tartı$mı$tır heh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Kız arkadaşımın kalbini kırdım salak gibi.Çok salak bir insanım arkadaşlar biliyorum.Akıllanmıyorum. Dengesizde bir insanım oradan bir arkadaş hatırlatma yaptı :) Sinirlenince gözüm dönüyor haliyle.Lamba vardı.Ona giriştim :) Valla o su muhabbeti ne alaka olduysa ehehe :) Yani yere atsam ayak mosmor ve şiş.Annem sormaz mı hangi derede diye? :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: EagleEye, 12 Eylül 2004 04:06 tarihinde demiş ki: oha be nası patlattın lambayı demire tekme atarak bide niye patlattın zorun neydi :P *!böbürlenip artizlik yapar* Sunta kapıyı yumruk ile delip geçtiysem onuda patlatırım. :D Çünkü ben GGGKKKKAAAASSSSSSSSSSLLLLIIIIYYYYIIMMM... (bkz: Babun.org) ehehehe :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Laistragon, 12 Eylül 2004 04:10 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşımın kalbini kırdım salak gibi. bu duruma "ben malımı bılıyorum" sözu ii gider.$imdi bugra mal gıbı görunceksın söze göre ama ölesın ztn kusura bakma heh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 12 Eylül 2004 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Oğuzcum konuyu saptırma :D Ya abi tamam salağım.Çok seviyorum kızı.Birşey olunca dayanamıyorum.Haksızdım bu konuda.Cezamı çektim ben merak etme ;) Ya şimdi harbiden buz fln koyayım mı?Yoksa böyle krem fln sürsem sabaha kadar idare eder mi? Harbi feci acıyor çünkü birde kesilecek hissi verdi oynatamıyorum çünkü uyuştu![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla ben kolumu kırdıgımda (kırıldıgını anlamadıgım surecte) buz koymu$tum $i$ti diye ve 1-1,5 saat hic acı yoktu ama o 1,5 saatten sonra ne bıcım agrı ve acı vardı.glb beyin bı tur uyu$turucu hormon mu ne salgılıomu$ ondan dolayımı$ta.eger cok acı ve sızı varsa dırek uyandır aileni derim.ha uyandırmam ıye dıretıosan buz koy.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Neyse o zaman hadi bari yatayım bide fırsattan istifade ehehehe :) Hadi canlarım benim.Saolun varolun.Sizleri seviyorum.Eyvallah. Gurrrbbbaaannlllllaaarrrr... *!bilgisayara bir tekme atar ve aradan sıvışır*[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 topicin ismi görunce oh kafayı kırdı demı$tım peh :) ben seni sevmiyorum hadi sie heh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla kickboxa baslamadan once topuumu kırmıstım hıssetmemıstım 1 hafta sonra alcıya aldılar :D kıckboxa basladım kırıldıysada artık hıc hıssetmıyom :P Not: budur işte. Acc u log out yapmazsan sintisyzer efendi bende unutup senden mesaj atarım!. //Chiptech.[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 12 Eylül 2004 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bence keşke gitsedin doktora ya... bu kırık olayları doktora gitmiyince bazen (belki çoonlukla artık bilemiorum) yamukluk şişlik falanla sonuçlanıyo[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eğer kaval kemiği ile vurduysan muhtemelen doku zedelenmesi + çatlak vardır ya da mevcut bir çatlak büyümüştür.. (kaval kırığı belli olur). ayak ise küçük bir kırık olabilir. geçmiş olsun. ve bir daha kamu mülküne bilinçli olarak zarar vermezsen sevinirim.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kırılsaydı ağrıdan duramaz ağlamaya başlardın[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Laistragon, 12 Eylül 2004 03:58 tarihinde demiş ki: (KickBox :D ) heyt kickbox cı :) geçmiş olsun bende 1 ay gitmiştim yine gitmeyi düşünüyorum pis tekniklerim vardır direk ayak falan kırarım :) eğer bacağınla vurduysan hoşafı yedin (kik baks da bacakla vuruoluo ztn :))[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kiriksa yreinde duramazsin "aaarghh beni hastaneye goturun " diye bagirirsin . catlak ya da yumusak dokuda bir zedelenmeyse dedigin gibi olur . tabii nereni kirdiginida yad acatlattiginada bagli . ben serce parmagimi kirdigimi 2 hafta sonra ogrenmistim sislik inmeyince . tabii ufak oldugu icin acisida ufak oluyor o yuzden .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 12 Eylül 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aslında çatlak diye bişey yoktur, o da bir tip kırıktır. Bütün stabil kırıklar gibi tedavi edilir. Vizyon katayım size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Geçmiş olsun abim ya çok üzüldüm :([signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ne istiiyonki duran şiyden alla alla...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar