Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim Kalitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bayağı bir zaman önce bir bilgisayar dergisinde bir program görmüştüm. Resimleri kalitesini düşürmeden büyütmeye yarıyordu galiba.(Benzeri birşey de olabilir) Ama şimdi programın adını hatırlamıyorum. Bu programı bilen var mı ?

P.S : Pardon yanlış yere açmışım. Donanım/Yazılım'a açacaktım konuyu.

[Bu mesaj kfg tarafından 11 Eylül 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
acdsee ve irfanview yapıyor o işi.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
efet öyle ilginç bir program vardı, psp falan gibi büyütmüyordu, resimdeki kenarları falan bulup bişiler yapıyordu yani bitmap'ten vektörel çizime basit bir geçiş yapıyordu. ama ismini hatırlamıyorum. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 11 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır canım acdsee yardımı ile aslen olan oldukça küçük olan resimleri wallpaper olarak rahatlıkla kullanabiliodum. tabii ki tamamen yapamıyor, hafiften bozuyor ama diğer programlarla karşılaştırıldığında çok iyi[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
vektörel çizime basit bir geçiş ha vayy anlıyorum diyosun yani :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
hehe o zaman siz bir binanın(veya başka bi obje) farklı açılardan çekilmiş resimlerinden 3d model çıkartan programların varlığına hiç inanmazsınız. ama ne yazıkki var :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 11 Eylül 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 11 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
hehe o zaman siz bir binanın(veya başka bi obje) farklı açılardan çekilmiş resimlerinden 3d model çıkartan programların varlığına hiç inanmazsınız. ama ne yazıkki var :-P

oha

ya philips'in Pixel Plus2 diye bir teknolojisi varmış, resmi büyültüğünde çıkan pixelleri daha detaylı ve küçük küçük yapıyormuş, resim daha detaylı oluyormuş felan.
ama ona bile inanamıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 11 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
hehe o zaman siz bir binanın(veya başka bi obje) farklı açılardan çekilmiş resimlerinden 3d model çıkartan programların varlığına hiç inanmazsınız. ama ne yazıkki var :-P

o alatten jurassic park 3 tede var raptorun ses cikarma hedesini yapiolar onla[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
Love is sacrifice
  • Yeni Oluştur...