kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ben bayağı bir zaman önce bir bilgisayar dergisinde bir program görmüştüm. Resimleri kalitesini düşürmeden büyütmeye yarıyordu galiba.(Benzeri birşey de olabilir) Ama şimdi programın adını hatırlamıyorum. Bu programı bilen var mı ? P.S : Pardon yanlış yere açmışım. Donanım/Yazılım'a açacaktım konuyu. [Bu mesaj kfg tarafından 11 Eylül 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 irfanview mi neydi =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ah ben de bir bulsam ...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 gerçi kayığsız diye bişi yok ama az kayıplı diyosan yani o var =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 acdsee ve irfanview yapıyor o işi.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 efet öyle ilginç bir program vardı, psp falan gibi büyütmüyordu, resimdeki kenarları falan bulup bişiler yapıyordu yani bitmap'ten vektörel çizime basit bir geçiş yapıyordu. ama ismini hatırlamıyorum. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Böle bişey söz konusu olamaz. Onun yaptığı en fazla resimler büyütüldüğünde ortaya çıkan sivri kenarları soften, smooth neyin yapmaktır :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hayır canım acdsee yardımı ile aslen olan oldukça küçük olan resimleri wallpaper olarak rahatlıkla kullanabiliodum. tabii ki tamamen yapamıyor, hafiften bozuyor ama diğer programlarla karşılaştırıldığında çok iyi[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 vektörel çizime basit bir geçiş ha vayy anlıyorum diyosun yani :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hehe o zaman siz bir binanın(veya başka bi obje) farklı açılardan çekilmiş resimlerinden 3d model çıkartan programların varlığına hiç inanmazsınız. ama ne yazıkki var :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Eylül 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 japon yapıyo demekkşi hoca:) nee konuyu daatmayalım[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Rahan, 11 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki: hehe o zaman siz bir binanın(veya başka bi obje) farklı açılardan çekilmiş resimlerinden 3d model çıkartan programların varlığına hiç inanmazsınız. ama ne yazıkki var :-P oha ya philips'in Pixel Plus2 diye bir teknolojisi varmış, resmi büyültüğünde çıkan pixelleri daha detaylı ve küçük küçük yapıyormuş, resim daha detaylı oluyormuş felan. ama ona bile inanamıyorum
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hurafe bunlar... *!256 renk de kalmıştır..*[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Rahan, 11 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki: hehe o zaman siz bir binanın(veya başka bi obje) farklı açılardan çekilmiş resimlerinden 3d model çıkartan programların varlığına hiç inanmazsınız. ama ne yazıkki var :-P o alatten jurassic park 3 tede var raptorun ses cikarma hedesini yapiolar onla[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice
Öne çıkan mesajlar