Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Error -9 u cozemiyorum + girilmiyo servera aradım bulamadım :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam.Ben tum konuları aradım FAQ ya baktım fakat hatamın cevabını bulamadım son yol olarak konu açıyorum.
şimdi tum ayarlar dogru bir şekilde serverı açıyorum baglantım adsl fakat servera girmek isteyen arkadaşlarım 2. connecting kısmında client hatasi ile karşılaşıyorlar . sebep nedir sizce?
yardım edeceklere şimdiden teşekurler..
Mesaj tarihi:
-9 hatasını sphere.ini de yanlış ip veya yanlış yerde yanlış ip belittiğimde çıkarıyordu. tavsiyem frewall unu kapa ve orjinal sphere.ini dosyasıyla çalıştırmayı dene bir serverı.
Mesaj tarihi:
yaw yok heryerde dogru ip ayarlarım yazıyo zaten ama nafile. ıhh . zaten serveer gozukuyo ama serverı seçtikten sonra connecting kısmında client göçuyo
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 12 Eylül 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
-9 hatasını sphere.ini de yanlış ip veya yanlış yerde yanlış ip belittiğimde çıkarıyordu. tavsiyem frewall unu kapa ve orjinal sphere.ini dosyasıyla çalıştırmayı dene bir serverı.

Error -9 port hatasıdır. portunu değiştir. muhtemelen 2593'ü başka bir port kullanıyordur.[signature][hline]Data For UO
Arion UO Admin

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo]
Mesaj tarihi:
Adsl ise Server'ı açtığın makina 127.0.0.1 kesinlikle olmalı ama diğer makinalarda login.cfg adresine belirttiğin ip adresi Server'ı açtığın makinanın paylaştığı IP Adresi. 10.0.0.1 , 10.0.0.2 veya 10.0.0.3 v.s... die gitmesi gerek sanırım adsl de.Bağdaştırıcındaki IP'yi kontrol et derim birde. www.ipadresimne.com adresinden öğrenebilirsin IP adresini makinanın.[signature][hline]Xaelin...

[Bu mesaj _FrOsT_ tarafından 12 Eylül 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...