Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 öhhh, 18 yaşında hayatımın insanını bulmuş olursam evlenirim nie evlenmiyim?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 iiş güc sahibii ol askerlik okul gibi ivir zivirlari atlattiktan sonra. Evlilik bence sadece aşk sevgi gibi şeylerin üstüne kurulmamali. Biraz da mantik cercevesi icerisinde olmali.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 moon ne zaman evlenirse bende o zaman evlenicem[signature][hline]we modify worlds
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 60 yaşına gelipde çıtır hatunlar bana bakmayınca evlenecem alla alla :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 annemlerin 8 yıl çocuğu olmamış elli yaşındalar ben daha yeni 18 olcam.Bilemiyom ne zaman eserse hatta eserse[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 aslında 25 civarı en mantıklısı ama ben düşünmüyorum pek hehe 30 gibi belki
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 24 yaşımda ağustos ayının 16. gününün saat 12.00 ı 17 saniye geçerken allah akıl fikir versin[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Doğru kişiyi bulduğum anda evlenirim.Ama insanın doğru kişiyi bulduğunu anlamasıda bir 2-3 sene sürer diye tahmin ediyorum. Ayrıyetten şöyle 30 da falan evlenmek lazım aslında.30 a kadar tüm zevkleri yaşayıp evlendikten sonra eşinle papaz olmamak için[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Zctıq a.q ömrümüz doqru kı$ıyı aramakla qecıcek :([signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 böle panlar yapmak çok kötü ya yok 25 de evlenırım çocuu bilmemkaç sene sora yaparım tam çocuk bilmem kaç yaşına geldiinde ben şöle olurum fln evlilik planı böle yapılmaz bence akışına bırakmak lazım kanımca[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla 23 üne kadar hayatımı yaşayıp kimseyi takmıycam 24 ünden sonra hayatımın kızını ararım bulana kadar 30 olur buluncada evlenirim acelem yok mal sağlam :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bekarken evlenmeyi, evliyken bekarlığı özler insanoğlu. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll [Bu mesaj Solonor tarafından 12 Eylül 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Allah nasip ederse 30 yaşında evlenirim. Tabi eğer sorun fln çıkmassa :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar