oktarb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yani kızgınlığınız bana olmasın. benim arkım şifremi çalıp mesaj atmış. benim ascaron uoyla pek alakam yok. inanmayın. biz zaten kendi aramızda açıyoruz. Owner Skyberg tamamen özürlüdür, aptaldır salaktır, inanmayın yafs.[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!!
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok git sphere server forumlarına yaz birde bakalım ne diyecekler. hey allam ya lamerler bastı burayı[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oktarb ark.ımdır dıyosun o zmn onun gıbı bi özurlu,salakla ark.lık ettigin icin sende öylesin? lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 evet arkım ama arkım derken tanıdığım olduğunu kastetmiştim. o benm scplerimi çaldı zaten ona kızgınım. ayrıca senin bir arkadaşın aptal olabilir bu durumda sen aptal olmazsın zaten.[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!!
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yok bu adam beni öldürecek[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
Öne çıkan mesajlar