draedan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 selamlar aradim, ama duzgun bir thread bulamadim. az once leaping time gibi bir isimli anime seyrettim 2. kez, cok guzeldi. Action, drama, ama karakterlerin minimum lise caginda olacagi ve her konuda anime uzun metrajli film onerir misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?10,5384159 Aramayı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sagol link icin, ondan devam edelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 anime sineması derken OVA kastediyorsun sanırım. izleyip beğendiğim OVA'lar arasında Samurai X (Kenshin OVA'ları), Ghost In The Shell (2: Innocence de olabilir), Appleseed ova'ları (2004 ve 2007 animasyonlarını izledim, bi de 1994 versiyonu var), Jin-Roh The Wolf Brigade, Akira, Street Fighter 2 The Animated Movie, Street Fighter Alpha Generations, Princess Mononoke, Vampire Hunter D - Bloodlust, Blood The Last Vampire var. Ayrıca Ghost In The Shell'in dizisinin (Stand Alone Complex) sezonları OVA formatına çevrilmişti ama direk dizisini izlemeni tavsiye ederim. OVA'sı kırpılmış birçok yerde. onun dışında Viktor'un hazırladığı Fist Of The North Star rehberi var, ordaki OVA'ları izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 The girl who leapt through time izledin sanırım. Paprika dene istersen pek benzemez ama muazzamdır o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 princess mononoke ova degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar