Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 2 de olur. :P Dersin %50 notu için olacak araştırma konusu bi yerde ama ödev Bira'nın tarihi, bira çeşitleri ve farklı kültürlerdeki bira alışkanlıklar/adetleri hakkında falan. Aradım taradım, çok da e-book ile haşır neşir olmadığımdan yeterli kaynak bulamadım. öyle 5-10 sayfalık internetteki yazılar kesmiyor yani :/ help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ya o değilde bana wide sargasso sea'nin ebooku lazım. 10tnae librarye baktım yok bilen varsa fırlatsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Phyx said: ya o değilde bana wide sargasso sea'nin ebooku lazım. 10tnae librarye baktım yok bilen varsa fırlatsın lütfen ahah, adam topigi gasp etmeye kalkiyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bana da linux noob e-bookları lazım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 belgeler.com'a bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 baktım istediğimi bulamadım tam istediğim şu kitap. ebooku yok heralde :( Michael Jackson's Beer Companion: The World's Great Beer Styles, Gastronomy, and Traditions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 gigapedia.org a baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://topdocumentaryfilms.com/how-beer-saved-the-world/ baya zevkli bir belgesel ve biranın tarhiçesi konusunda baya bir bilgi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://library.nu/docs/M0LNBFW4I8/Beer%20%28Eyewitness%20Companions%29 burada aradğın kitap :D Repimi isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.belgeler.com/ara?s=bira Burda var sanırım, bi şansını dene. edit; adres verilmiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok teşekkür ederim :) ben de bişeyler daha buldum süper oldu repinizi de verdim. belgesel açılmadı o linkteki. tam halini nerde izleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben burdan izlemiştim. Ararsan bulursun muhtemelen how beer saved the world belgeselin adı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar