tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 çeviri güzel mi? yoksa ingilizce okuycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 İngilizce okuyabiliyorsan çeviri niye kasıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ingilizce biraz daha uzun sürer okuması ama haklısın galiba ingilizce alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 epsilon yayın 3. kitap nisan ayında demiş diye bir söylenti duydum. Ama bar ortamındaydı bu pek güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Tenekeadam said: epsilon yayın 3. kitap nisan ayında demiş diye bir söylenti duydum. Ama bar ortamındaydı bu pek güven olmaz. ben de ocak diye duydum benzer bi ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 inş. çıkar ya askerde iyi zmn öldürüyor sindire sindire okuyorum kafamda canlandırıyorum çabuk bitmesin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o değilde farkettim ki jaime lannisterı eddarddan daha cok seviyorum ben ya 3. kitap okuyanlar bunu çürütmek için spoiler verebilir jaime hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 jaime Jaime giderek krallaşıyor zaten. En sevdiğim karakterlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Masticore said: inş. çıkar ya askerde iyi zmn öldürüyor sindire sindire okuyorum kafamda canlandırıyorum çabuk bitmesin diye :) ben de şimdi okumayıp askere mi bıraksam diye düşündüm bunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Askere az gelir bu. Askerlik seriler The Wheel of Time ve Malazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ben askerdeyim okudum bitirdim kesinlikle kesmiyor idareli kullanmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Victarion Greyjoy(5.kitap) Abi bu adamı "a dance with dragons"ta az ve öz okuyoruz ama adam bence büyük işler yapacak. çok karizma herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 oharey nerdeyse açıyordum spoileri 5ci kitap deyince gözümü kapayıp el yordamıyla kapadım sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Salire said: Victarion Greyjoy(5.kitap) Abi bu adamı "a dance with dragons"ta az ve öz okuyoruz ama adam bence büyük işler yapacak. çok karizma herif. o zaman max 1 kitap ömür biçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ahah Çok fazla kitap kalmadı zaten kalan sağlar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 What is dead may never die, but rises again, harder and stronger kardeş ben bi victarion euron final showdown bekliyorum 6. veya 7. kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 senin gibi zevksizden ancak greyjoysevicilik beklenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ağır spoilerlar 5.kitap Az önce 5. kitabı bitirdim . Bence martin'in kafasında 2 gerçek tanrı var diğerleri tamamen insanların yarattığı tanrılar. R'hllor ve Great other , serinin ismide "a song of ice and fire" . Great other'in tüm old gods kısmını ve "ice" kısmını kapsadığını düşünüyorum. Yani tüm icraatlar fark ettiyseniz bu ikisi arasında oluyor. Clairvoyancelar , yara iyileştirmeler , ağaçlardan mesajlar göndermeler , geçmişe bakmalar , kadını yumurtalarla yakarak ejderha çıkarmalar. Son kitaptada iki tanrı arasında büyük bir vukuat olacak bence. Biraz basit oldu ama mantıklı geliyor (: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 finaller bitse de 5.kitaba bi aksam artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bakmayın 5 e falan aaaa 6 aydır falan 4ün ortalarındayım yakarım forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 aynen kitapları temmuz sonu ağustos gibi almıştım ilk 3ü çat diye bitirdim ama eylülden beri 4teyim bilerek okumuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 2. kitap iyiymiş ya, uzun zamandır okumuyordum yarısında bırakmıştım tempo bir anda yükseldi. her gün 150 sayfa okuya okuya bitti sayılır 50 sayfa kaldı 2. kitap spoiler tyrion 50 kişiyi kesti biçti kings landing savaşında çok saçma olmuş. Adam kalemden küçük tyrionun sapından başka birşey tutmamış, bir anda battal gazi kesildi. Hani yer elmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 At üzerinde adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 O konuda bende cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ya bu 3. ve sonrasını okıyıym diyorum ama kitabın dili nedir yani çok çok iyi olmayan ingilizce ile anlaşılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar