Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 spoilera koy da izlemeyenler de görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 izlemeyenler bence de gormesin, kor olsun, gozlerini daglayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cnbce de gösterilmeye başladı, insanlar gelip okur bunları şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iyi de benim yazdığımda spoilerlık bişey olmadığı gibi insanların benim gibi boş bulunup da spoiler yemesini engelleyecek bilgi var onu niye aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 okumasinlar :). yanliz kitaplarin ilk baskilari cok pahali 40 euro civarinda. yeni baski alip seti bozmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben de vardı ilk baskılar, kütüphaneye verdim =) sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 niye veriyon abi ebayde okuturduk onlari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 odtü de bir yerlerde duruyorlar şimdi. ben de böyle bir sürü fantazinin ilk baskıları var zaten de dağıtıyorum hep sağa sola. arkadaşlara filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2011/09/dink.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 my name is reek, it rhymes with freak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 qyburn 4 ve 5. kitap gregoru mu diriltçek golem stayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yok 4. kitapta da çok barizdi zaten kafasını yolladılar kafaya ne koycaklar onu merak ediyorum dgsdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 robert strong :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 5 te bitti şimdi, çok acayip bitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ramsay için 9 aligment slotu içersinde 10. bir yer açılması gerekiyor bide karakter sayısını abarttı biraz, hikaye bazı yerlerde hiç ilerlemedi mesela jaime i 4. kitapta cliffhangerla bırakıp 5 te de 1 bölüm yazıp cliffhangerda bırakmak ne ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 4te ne cliffhangerdi jamiede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kaledeki bard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hee, jamieye pek etkisi yok onun, frey ibnesi dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 peki perfumed seneschal kimdi, gemi mi yoksa gerçekten seneschal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 walder frey kadar nefret ettiğim bi ikinci adam yok şu westerosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yanci eleman iste, oranin yerlisi zenginlerden olan, heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 şunu soruyorum kahin karının kehanetinde perfumed seneschale dikkat et diyodu ama reznak ın pek bi yamuğu olmadı adam kaymakam zaten, tyrionun batan gemisinin adı da perfumed seneschal gibi bişeye denk geliyodu onu mu kastediyodu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar