BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kahroldum ben. Hayallerini kuruyodum sımdıden soyle yaparız boyle yaparız eglenırız hede hodo :([signature][hline] The Truth is out There
Creus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben Erdem Genç e güvenmiodum S-Max yamuk yapmış vay anasını[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski..
Jester Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yaw ne başın saolsunu adamlar ölmediki :) sadece konser iptal oldu :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Predator-, 06 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Kötü olmuş. Nightwishte yok demi :( nightwish ne zaman gelcekti ki?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Cthulhu_, 29 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki: nightwish.. 12 Şubat 2005'te İstanbulda, 13 Şubat 2005'te Ankarada [Hatirlatirim - Official aciklama yok ortada... Simdilik burda bekletiorum bu tarihleri /hellhound] [Bu mesaj HellHound tarafından 01 Eylül 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Offcial açıklama yok demıs HellHound oda yatar aglarız[signature][hline] The Truth is out There
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o zaten yatık , nightwish konserı yok büyük ihtimal.. ama zaten 2005 de olacak olursa 2005 i beklicez ki offical açıklama yapsınlar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Elros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Geliceklerini bilmiordum bilseydim ben de aynı sekilde tepki verirdim...[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hayda ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben de aynı tepkiyi vermiştim bitch.. haydaaaa! sonra bi 5 dakka dona kaldım düşündüm, hayallerimin nasıl yıkıldıını düşündüm :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yani yüzünü bile görmedikleri, kendilerinden km lerce uzakta eskişehirde oturan adama görew weriyolar kendileri yapcaklarına. ulan madem olay sadece telefonla irtibata geçmekti kendileri nie yapmıyolar? yani telefonla ayarlamak için bi de aracı insan mı lazım? hadi adamların ayağına kadar gidip konuşma olsa onu aracı birine yaptırsınlar hay hay ama burda sdc telefon açtırtmak için neden tanımadıkları bi adamı aracı almışlar ki? ha bence ztn telefon açma olayı salakça, madem kendine "prodüksüyon şirketi" ünwanını koymuşsun, e bi zahmet et de bi uçakla git grubun ayağına kadar sözleşme imzalattır şu tarihlerde istanbulda olucaz die hey yarabbim...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 eh olay o zaten, adamın şirketi falan yokmuş, bunları benim şirketim var size grup ayarlayayım hede hödö diye keklemiş bunlar hemen atlamış dt olurmu? impaled olurmu? demiş adamda olur olur hee tabi tabi demiş sonra kayıplara karışmış[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 eaaaah.....:([signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Of.. DT neyse de Nightwish gelse yine rahat olurduk.[signature][hline]Allah kahr bela..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 offical yerine gayet güzel oturmuş "resmi" kelimesini kullansak nasıl olur[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ozaman compact disc yerine yogun teker desek nası olur? Su Turkce kullanma muabbetlerıne gırmeyın yıne. Yok Dılımız gıttı elımızden yok bılmemne baydım arttık nefret eder oldum. konuyuda saptırmayalım.[signature][hline] The Truth is out There
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 saçma bir örnek döner teker hede hödö günlük hayatta kullanılmıyor türkçede yer edinmemiş resmi gayet güzel oturmuş bi kelime[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 saçma örnek dedıgın turk dıl kurumu tarafından compact dıscın turkce karsılıgı Resmi sana guzel gozukuyo dıye onu kullanmıcaksın dıye sacma bısey olabılırmı? madem bukadar turkcecısın yok ole ıngılızce anlamlarını kullanmak.[signature][hline] The Truth is out There
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya işte orda adam genellemiş heavy metal sevenler derken herhalde ağır metal extreme metal falan demek istemiştir :) dt melodic death yani :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 döner teker-compact disc diycek kadarda abartmadı tdk kolpa onlar millet gülsün diye. neyse konuyu hiç şey yapmıyalım. nightwish böhüü Ankaraya otobüs bileti param bile hazırdı of of Anathem geliyor Eskişehire ondada yaş sınırı var bileti alıp kapıda kalmak var. ulen ne şanssız adamım ya :([signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!!
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 abi nasi ya off o kadar umitlenmistim of yaw[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 aahjaahhahaha Xechelon ulan hayatında bi Dark Tranquillity şarkısı dinledin mi AHAHA bi şarkının ismini söle bari ! , bi şarkısını ismini söle hadi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 cathode ray sunshine (en sevdigim) final resistance the dividing line dahada var ayrica[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 10 Eylül 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 damage drone ahaha nasıl star wars cı adam ya yazdı iki saniyede drone die :) olm gittin buldun bi yerlerden son albümün şarkılarını saydın ya allam eheuhe :) git malicim sen git , Summer JAm falna dinle sen hadi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar